Videot

Kuvakarju-arvostelu: Hawkeye jakso 1×05 (sisältää SPOILEREITA)

Marvel Studios toi talveksi taas uuden Disney+ -sarjan MCU -faneille. Hawkeye sarjan viidennen jakson ohjasivat Bert & Bertie ja kirjoituksesta vastasi Jenna Noel Frazier. Sarjaa tähdittävät mm. Jeremy Renner (Clint Barton), Hailee Steinfeld (Kate Bishop), Florence Pugh (Yelena Belova), Tony Dalton, Fra Fee, Alaqua Cox (Maya Lopez / Echo) ja Vera Farmiga.

Kuvakarju löytyy myös twitteristä, instagramista ja tumblrista nimellä okuvakarju.

Yhteydenotot: ossi.kuvakarju@gmail.com

Ossi Kuvakarju

Internetissä kuljen nimellä Ossi Kuvakarju. Teen kanavallani videoarvosteluja elokuvista ja tv-sarjosita. Tämän lisäksi myös trailerireaktoita, top 10 listoja, sekä Kuvakarju-podcastia. Kyseessä on innokkaan leffanörtin oma pieni kanava, jossa jakaa omia ajatuksia leffoja koskien.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button