Videot

Kuvakarju-arvostelu: Spider-Man: Far From Home (2019)

Jon Watts palaa ohjaamaan uuden Spider-Man elokuvan, samoin Chris McKenna ja Eric Sommers kirjoittamaan sitä. Kevin Feige ja Amy Pascal tuottivat jatko-osan Homecoming -elokuvalle. Hämähäkkimies Peter Parker on jälleen Tom Holland, Samuel L. Jackson on Nick Fury ja Jake Gyllenhaal taas Mysterio / Quentin Beck. Zendaya, Jacob Batalon, Angorie Rice, J.B. Smooth, Martin Starr, Marissa Tomei, Tony Revolori ja Jon Favreau ovat myös menossa mukana.

Kuvakarju on myös twitterissä, instagramissa ja tumblrissa nimellä okuvakarju.

Yhteydenotot: ossi.kuvakarju@gmail.com

Ossi Kuvakarju

Internetissä kuljen nimellä Ossi Kuvakarju. Teen kanavallani videoarvosteluja elokuvista ja tv-sarjosita. Tämän lisäksi myös trailerireaktoita, top 10 listoja, sekä Kuvakarju-podcastia. Kyseessä on innokkaan leffanörtin oma pieni kanava, jossa jakaa omia ajatuksia leffoja koskien.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vilkaise myös
Close
Back to top button