Podcastit

Jakso 42 – Suspiria

Kuuntele podcast:

Lähde: Anchor.fm

  • Suspiria

  • 2018, 2t 27min, kauhu/trilleri/ahdistava

  • Ohjaus: Luca Guadagnino

  • Käsikirjoitus: David Kajganich, perustuen Dario Argenton & Daria Nicolodin käsikirjoittamaan elokuvaan Suspiria – tappavat huokaukset (1977)

  • Pääosissa: Dakota Johnson, Tilda Swinton, Mia Goth, Angela Winkler, Elena Fokina, Malgorzata Bela & Chloë Grace Moretz

  • Katsottavissa: Amazon Prime & Yle Areena (15.12.2021 asti!)

  • Kategoria: Suositus Onttosipulilta, isot kiitokset! Jaksossa mukana suosittelijan Elämäni elokuvina -vastaukset.

Susie Bannon (aliarvostettu Dakota Johnson) on päätynyt Länsi-Berliiniin vuonna 1977. Hän hamuaa pääsyä maineikkaaseen tanssiopistoon, jota pyörittää mysteerinen, mutta ilmeisen maineikas tanssitaituri rouva Blanc (arvostettu, mutta silti usein liian vähälle huomiolle jäävä Tilda Swinton).

Tanssiopisto on kerännyt mainetta vuosien varrella, eikä sinne mennä noin vain tanssimaan. Susie kuitenkin vakuuttaa taidoillaan heti alusta lähtien ja hänen matkaansa on tasoittamassa myös erikoiset sattumat, joita opiston ympärillä on riittänyt. Jotain sangen erikoista opistossa tapahtuu, eikä se ole vain maailmaa mullistavien koreografioiden luominen.

Heitä meille oma leffasuosituksesti osoitteessa: https://leffatutkalla.wixsite.com/leffatutka

Sähköpostiin: leffatutkalla@gmail.com Tai Instagramissa @leffatutka

MIKÄLI HALUAT, voit laittaa meille myös ääniviestin suosituksesi yhteydessä, jossa kerrot jotain ehdottamastasi elokuvasta. Miksi juuri tämä elokuva? Ehkä joku Fun Fact? Mitä vaan! Äänitä viestisi vaikka puhelimellasi, se riittää.

Leffatutka

Leffatutka - Analyyttiset amatöörit -podcast on kahden elokuvia rakastavan toveruksen ylläpitämä kepeämielinen arvostelusarja, jossa puidaan tätä lukuisten elokuvien merta lävitse. Olemme kaikkia genrejä myötäilevä, klassikoista inhokkeihin taipuva kokonaisuus, joka tarjoaa tavantallaajan näkökulmalla leffa-arvosteluita, toinen käsi sydämellä ja toinen mättökulhossa.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button