Podcastit

Jakso 36 – Tenet

Kuuntele podcast:

Lähde: Anchor.fm

  • Tenet

  • 2020, 2t 30min, toiminta/scifi/mieltä venyttävä

  • Ohjaus: Christopher Nolan

  • Käsikirjoitus: Christopher Nolan

  • Pääosissa: John David Washington, Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Kenneth Branagh, Dimple Kapadia, Aaron Taylor-Johnson, Himesh Patel, Yuri Kolokolnikov & Michael Caine

  • Katsottavissa: HBO & Telia TV

  • Kategoria: Suositus, Elinalle kiitokset!

John David Washington hyppäsi supertähtikategoriaan tai ainakin todella lähelle sitä Spike Leen BlacKkKlanssmanin (2018) pääosasuorituksella ja vakuutti nykyajan eeppisimpiä elokuvia tekevän Christopher Nolanin siinä määrin, että naarasi itselleen pääosan myös 2020 ensi-iltansa saaneesta Tenetistä.

Washington on nimetön agentti, ”Protagonist”, jonka tehtävänä on estää seuraavan maailmansodan synty. Yksinkertaista, eikö vain? No ei todellakaan.

Nolan on tunnettu eeppisten leffojen (Inception, Interstellar & Dunkirk muutamana esimerkkinä) lisäksi siitä, että hän ei päästä katsojaa helpolla, eikä suoria tai varsinkaan yksinkertaisia vastauksia anneta tuosta noin vain lapaan.

Heitä meille oma leffasuosituksesti osoitteessa: https://leffatutkalla.wixsite.com/leffatutka

Sähköpostiin: leffatutkalla@gmail.com Tai Instagramissa @leffatutka MIKÄLI HALUAT, voit laittaa meille myös ääniviestin suosituksesi yhteydessä, jossa kerrot jotain ehdottamastasi elokuvasta. Miksi juuri tämä elokuva? Ehkä joku Fun Fact tms? Mitä vaan! Äänitä viestisi vaikka puhelimellasi, se riittää.

Leffatutka

Leffatutka - Analyyttiset amatöörit -podcast on kahden elokuvia rakastavan toveruksen ylläpitämä kepeämielinen arvostelusarja, jossa puidaan tätä lukuisten elokuvien merta lävitse. Olemme kaikkia genrejä myötäilevä, klassikoista inhokkeihin taipuva kokonaisuus, joka tarjoaa tavantallaajan näkökulmalla leffa-arvosteluita, toinen käsi sydämellä ja toinen mättökulhossa.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button