Videot

PWE syynissä: BOND-SPECTRE! feat. Leffahullu

Pian on Bond: No Time to Die elokuvateattereissa 30.9. ja sitä ennen on hyvä muistella Leffahullu Niken kanssa, mitä edellisessä Bond-Spectressä oikein tapahtuu, miten Bond-hahmo on oikein kehittynyt ja mihin ollaan kenties menossa uusimmassa Bondissa. Joten ei muuta kuin agentti-moodi päälle ja syvennytään yhdessä Daniel Craigin toiseksi viimeiseen Bondin tarinaan yhdessä. Enjoy!

Popcorn with Esko

Popcorn with Esko on leffoihin ja ainoa Suomessa elokuva-alaan keskittyvä podcast. Suosituinta sisältöä on ollut Finnkinon kanssa yhteistyössä teetetty Leffakulissien takana - podisarja, jossa haastateltavina elokuva-alan asiantuntijoita, elokuvantekijöitä ja ammattilaisia. Podcast on leffafaneille ja normaalien leffa-arvosteluiden lisäksi keskustellaan leffa-alan uutisista ja kehittymisestä. Haastateltavina olleet Filmikamari Oy:n toimitusjohtaja Tero Koistinen, elokuvateatteriliiton pj Aku Jaakkola, ohjaajat Dome Karukoski, Tuukka Temonen, näyttelijä/juontaja Roope Salminen, Apfi ry:n kv asioiden päällikkö Anni Wessman sekä näyttelijä Martti Suosaloa ja ohjaaja Virpi Suutari.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button