Podcastit

Geekkicast Spesiaali | Jakso 28 | What If…? Jaksot 6-7

What If…? J6-7

Sotilas, nimeltään Killmonger, pelastaa Tony Starkin Afganistanissa ja hänestä tulee Tonyn turvallisuuspäällikkö. Stark ei koskaan tule Rautamieheksi, kun taas Killmonger käyttää asemaansa suunnitellakseen Vapauttaja-drooneja, joilla hän voi päästä parempiin väleihin Wakandan kuninkaallisen perheen kanssa ja saavuttaa todellisen tavoitteensa. Killmonger haluaa, että hänen setänsä, T’Chaka, antaa hänelle sydämenmuotoisen yrtin, mikä tekee hänestä Mustan Pantterin. Onnistuakseen tässä hän järjestää Yhdysvaltain armeijan usuttamaan Vapauttajat wakandalaisten kimppuun lavastamalla heidät Starkin murhaajiksi, mikä antaa hänelle tilaisuuden auttaa taistelussa Vapauttajia vastaan ja voittaa kuninkaallisen perheen luottamus. Kun Killmonger on päässyt Mustan Pantterin asemaan, Shuri murtautuu Pepper Pottsin toimistoon, kertoo totuuden Killmongerista, ja lupaa auttaa pysäyttämään sodan Yhdysvaltojen ja Wakandan välillä.

Odin ei koskaan adoptoi Lokia, joten Thorilla ei koskaan ole adoptioveljeä haastamassa häntä ja tekemässä hänestä sankaria, kuten hänestä tuli pyhässä aikajanassa. Sen sijaan Thorista tulee vastuuton juhlajätkä ja hän johdattaa juhlatoverinsa Midgardiin pitämään hauskaa. Juhlat leviävät eri puolille maailmaa ja aiheuttavat tuhoja kaupungeille, jolloin Maria Hill kutsuu Carol Danversin Maahan eliminoidakseen Thorin, mutta Thor päihittää voimiaan pidättelevän Danversin. Jane Foster ottaa yhteyttä Heimdalliin, joka tuo hänet Asgardiin selittämään Friggalle Thorin tilanteen. Frigga suuntaa kohti Maata, mutta Thor ja juhlijat korjaavat aiheuttamansa tuhot ennen Friggan saapumista. Thor sopii myös ensimmäiset treffinsä Janen kanssa, mutta pian hänen ja jopa Watcherin yllätykseksi, aukeaa portaali, josta saapuu useita Ultronin robottikehoja, Visionin kehon toimiessa päärobottina ja kantaessa mukanaan kaikkia kuutta Ikuisuuskiveä.

Lähteet:

https://www.imdb.com/title/tt13106196/plotsummary?ref_=tt_stry_pl

https://fi.wikipedia.org/w/index.php?title=What_If…%3F_(animaatiosarja)&oldid=20008917

https://www.imdb.com/title/tt13106200/plotsummary?ref_=tt_stry_pl

https://fi.wikipedia.org/w/index.php?title=What_If…%3F_(animaatiosarja)&oldid=20015351

Geekkicast

Geekkicast-kanava koostuu viihde-podcasteista, joissa Severi ja Jarmo puhuvat elokuvista, sarjoista, videopeleistä ja sarjakuvista. Spoilerivaroitus niille, jotka eivät ole nähneet, pelanneet tai lukeneet julkaisuja, joista puhumme! Kolmesta podcast-sarjastamme Geekkicast ja Spesiaali keskittyvät elokuviin ja sarjoihin, joita valitaan yksi tai useampi jaksoa varten. Jaksoissa pureudutaan kulissien takana tapahtuneisiin käänteisiin, jälkivaikutuksiin julkaisun jälkeen ja omiin fiiliksiimme kyseisistä tekeleistä. Joskus teemme jotain erikoisempaa kuten vaikka kommenttiraidan. Yksi kantava teemamme on avarakatseisuus, mikä näkyy esimerkiksi siinä, että jaksoissa käsiteltävät leffat saattavat olla hyvin erilaisia keskenään. Lisäksi pyrimme aina oppimaan jotain uutta puhuessamme elokuvista/sarjoista ja jakamaan oppimaamme kuulijoille. Jos tykkäätte kuulemastanne, tutustukaa aiemmin julkaistuihin jutusteluihin ja viettäkää oikein rattoisa hetki intohimoisen viihdehöpinän parissa lukuisine aasinsiltoineen!

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button