Podcastit

Jakso 33 – American Murder: The Family Next Door

Kuuntele podcast:

Lähde: Anchor.fm

  • American Murder: The Family Next Door

  • 2020, 1t 23min, dokumentti/mysteeri/rikos

  • Ohjaus: Jenny Popplewell

  • Pääosissa: Shannan Watts, Chris Watts, Nickole Atkinson, Bella Watts & Celeste Watts

  • Katsottavissa: Netflix

  • Kategoria: Kauden “pakollinen” dokkari, Instagram-äänestyksen toinen voittaja!

Wattsin perhe viettää onnellista perhe-elämää Frederickissä, Coloradon osavaltiossa. Tai siltä kaikki ainakin näyttää sosiaalisen median kautta, jonne perheen äiti Shannan työntää paljon materiaalia heidän elämästään ja arjestaan.

Perheeseen kuuluvat 4-vuotias Bella, 3-vuotias Celeste ”CeCe” sekä perheen isä Christopher. Perhe on kotiutunut hienosti Coloradoon Pohjois-Carolinasta, mihin ovat jääneet tyttöjen isovanhemmat sekä tärkeältä vaikuttava eno Frankie.

Molemmilla vanhemmilla on ilmeisen hyväpalkkainen työ, ystäviä riittää ja miljöö miellyttää. Shannan joutuu kuitenkin toisinaan työnsä puolesta matkustamaan ympäri Yhdysvaltoja ja erään tällaisen työmatkan jälkeen, kun Shannanin ystävä Nickole Atkinson on heittänyt kahden pienen tytön äidin kotiin keskellä yötä, hän katoaa kuin tuhka tuuleen. Samassa yhteydessä katoavat CeCe ja Bella. Mitä oikein on tapahtunut?

Heitä meille oma leffasuosituksesti osoitteessa: https://leffatutkalla.wixsite.com/leffatutka

Sähköpostiin: leffatutkalla@gmail.com Tai Instagramissa @leffatutka MIKÄLI HALUAT, voit laittaa meille myös ääniviestin suosituksesi yhteydessä, jossa kerrot jotain ehdottamastasi elokuvasta. Miksi juuri tämä elokuva? Ehkä joku Fun Fact tms? Mitä vaan! Äänitä viestisi vaikka puhelimellasi, se riittää.

Leffatutka

Leffatutka - Analyyttiset amatöörit -podcast on kahden elokuvia rakastavan toveruksen ylläpitämä kepeämielinen arvostelusarja, jossa puidaan tätä lukuisten elokuvien merta lävitse. Olemme kaikkia genrejä myötäilevä, klassikoista inhokkeihin taipuva kokonaisuus, joka tarjoaa tavantallaajan näkökulmalla leffa-arvosteluita, toinen käsi sydämellä ja toinen mättökulhossa.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button