Podcastit

Jakso 32 – The Suicide Squad: Suicide Mission

Kuuntele podcast:

Lähde: Anchor.fm

  • The Suicide Squad: Suicide Mission

  • 2021, 2t 12min, toiminta/komedia/supersankari

  • Ohjaus: James Gunn

  • Käsikirjoitus: James Gunn, perustuen John Ostranderin Suicide Squad -sarjakuvaan

  • Pääosissa: Idris Elba, Joel Kinnaman, Margot Robbie, Viola Davis, John Cena, Daniela Melchior, David Dastmalchian & Sylvester Stallone

  • Katsottavissa: Elokuvateattereissa, tuli Suomessa ensi-iltaan 6. elokuuta

  • Kategoria: Uutuus!

Guardians of the Galaxy -äijä James Gunn sai kenkää pikkuisen liian kiltiltä (lue: pelkurilta) Marvelilta ja kilpaileva studio DC nappasi ohjaaja-käsikirjoittajan riveihinsä. Pyssy-n (hehheh) taisi saada aika lailla vapaat kädet ja hän valitsi seuraavaksi projektikseen The Suicide Squad: Suicide Missionin.

THE Suicide Squad, jota ei pidä, monessakin mielessä, sekoittaa aiempaan Suicide Squadiin, on hyvin samankaltainen elokuva kuin Marvelin Guardians esitellessään mitä erikoisempia antisankareita, mutta samalla se on kuitenkin todella erilainen kokemus.

Heitä meille oma leffasuosituksesti osoitteessa: https://leffatutkalla.wixsite.com/leffatutka

Sähköpostiin: leffatutkalla@gmail.com Tai Instagramissa @leffatutka

MIKÄLI HALUAT, voit laittaa meille myös ääniviestin suosituksesi yhteydessä, jossa kerrot jotain ehdottamastasi elokuvasta. Miksi juuri tämä elokuva? Ehkä joku Fun Fact tms? Mitä vaan! Äänitä viestisi vaikka puhelimellasi, se riittää.

Leffatutka

Leffatutka - Analyyttiset amatöörit -podcast on kahden elokuvia rakastavan toveruksen ylläpitämä kepeämielinen arvostelusarja, jossa puidaan tätä lukuisten elokuvien merta lävitse. Olemme kaikkia genrejä myötäilevä, klassikoista inhokkeihin taipuva kokonaisuus, joka tarjoaa tavantallaajan näkökulmalla leffa-arvosteluita, toinen käsi sydämellä ja toinen mättökulhossa.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button