Videot

Pelaillaan – Game Boy – TMNT – Fall of the Foot Clan

Moikka!

Kiva, että pääsit videon pariin. Tällä videolla pelaan Game Boyn Teenage Mutant Ninja Turtles – Fall of the Foot Clania. Koska peli ei liian vaikea ollut, eikä pitkä, niin tällä kertaa läpäisin pelin. Jatkossa ei ole tarkoitus tehdä mitään läpipeluita, mutta tutustua peliin. Ellei peli sitten satu menemään puolen tunnin raameissa läpi.

Toivottavasti viihdyt!
.
.
.
.
.
.
.
https://www.freepik.com/photos/background

Background photo created by rawpixel.com – www.freepik.com

(C) Nintendo/Konami

#GameBoy #Pelaillaan #FalloftheFootClan

Leffaholisti

Moikka! Mie oon Jyri eli Leffaholisti Jii. 41 vuotias viihteen parissa viihtyvä leffa/sarja/peli/musadiggari. Kanavalla tulen tekemään noiden aiempien aiheiden mukaisia videoita mm. pelivideoita videosarjassa "Pelaillaan", leffa-arvioita, peliarvioita, LP-kokoelman läpikäyntiä jne. Ajatus julkaista noin yksi uusi video joka toinen viikko eli noin kaksi videota kuukaudessa. Joskus voi toki tulla enemmänkin. Mutta toistaiseksi tämä on kiva harraste, niin en liikaa stressiä ota.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button