Podcastit

Geekkicast | Jakso 26 | Mortal Kombat (1995) | Mortal Kombat (2021)

M3RQuRin Twitch-kanava: https://www.twitch.tv/m3rqur
M3RQuRin YouTube-kanava: https://www.youtube.com/c/M3RQuRPNP

Mortal Kombat (1995)

Outworldin keisarin tavoitteena on valloittaa Maan valtakunta, mutta voidakseen tehdä niin, hänen on voitettava 10 peräkkäistä, muinaista Mortal Kombat -turnausta. Keisarin velho Shang Tsung on johtanut Outworldin joukot yhdeksään voittoon. Ainoa asia, joka seisoo Maan ja keisarin pahojen voimien välillä, on kolme ihmistä: Liu Kang, joka osallistuu turnaukseen kostaakseen Shang Tsungille veljensä tappamisen; sotilasviranomainen Sonya Blade, joka houkuteltiin turnauspaikalle matkaavaan laivaan sen verukkeella, että hän saisi siten kiinni kumppaninsa tappajan, Kanon; ja Johnny Cage, itsekeskeinen elokuvatähti, jonka taistelutaidot lehdistö on nimennyt tekaistuiksi ja joka on turnauksessa todistaakseen taitonsa. Lordi Raydenin tehtävänä on opettaa kolme soturiaan katsomaan syvälle itseensä löytääkseen kyvyn voittaa Shang Tsung ja pelastaa maapallo tuholta.

Mortal Kombat (2021)

MMA-taistelija Cole Young, joka on tottunut ottamaan vastaan iskuja tienatakseen rahaa, ei ole tietoinen perinnöstään tai siitä, miksi Outworldin keisari Shang Tsung on lähettänyt parhaan soturinsa, Sub-Zeron, tuonpuoleisesta ponnistavan Cryomancerin, metsästämään Colea. Perheensä turvallisuuden takia Cole lähtee etsimään Sonya Bladea, jonka kanssa hän suuntaa lordi Raidenin, yhden vanhimman jumalan ja Earthrealmin suojelijan, temppeliin. Raiden myöntää pyhäkön niille, jotka kantavat lohikäärmemerkkiä. Siellä Cole harjoittelee kokeneiden sotureiden Liu Kangin, Kung Laon ja petollisen palkkasoturi Kanon kanssa, kun hän valmistautuu liittymään Maan suurimpien mestareiden muodostamaan joukkoon, joka nousee Outworldin vihollisia vastaan ​​korkeiden panosten taistelussa, joka määrittää Earthrealmin kohtalon. Colen täytyy saada avattua hänen arkanansa – sielun sisältä kumpuava valtava voimansa – tarpeeksi ajoissa, jotta hän voi pelastaa perheensä ja pysäyttää Outworldin joukot.

Lähteet:

https://www.imdb.com/title/tt0113855/plotsummary?ref_=tt_stry_pl

https://www.imdb.com/title/tt0293429/plotsummary?ref_=tt_stry_pl

Geekkicast

Geekkicast-kanava koostuu viihde-podcasteista, joissa Severi ja Jarmo puhuvat elokuvista, sarjoista, videopeleistä ja sarjakuvista. Spoilerivaroitus niille, jotka eivät ole nähneet, pelanneet tai lukeneet julkaisuja, joista puhumme! Kolmesta podcast-sarjastamme Geekkicast ja Spesiaali keskittyvät elokuviin ja sarjoihin, joita valitaan yksi tai useampi jaksoa varten. Jaksoissa pureudutaan kulissien takana tapahtuneisiin käänteisiin, jälkivaikutuksiin julkaisun jälkeen ja omiin fiiliksiimme kyseisistä tekeleistä. Joskus teemme jotain erikoisempaa kuten vaikka kommenttiraidan. Yksi kantava teemamme on avarakatseisuus, mikä näkyy esimerkiksi siinä, että jaksoissa käsiteltävät leffat saattavat olla hyvin erilaisia keskenään. Lisäksi pyrimme aina oppimaan jotain uutta puhuessamme elokuvista/sarjoista ja jakamaan oppimaamme kuulijoille. Jos tykkäätte kuulemastanne, tutustukaa aiemmin julkaistuihin jutusteluihin ja viettäkää oikein rattoisa hetki intohimoisen viihdehöpinän parissa lukuisine aasinsiltoineen!

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button