Podcastit

Geekkicast Spesiaali | Jakso 26 | What If…? Jaksot 2-3

What If…? J2-3

Ravagerit sieppaavat T’Challan Peter Quillin sijasta, joten hänestä tulee Tähtilordi, joka on ansaitusti maineeltaan galaktinen sankari. T’Challa ja Ravagerit – mukaan lukien Thanos – yrittävät ryöstää Keräilijältä Genesiksen kekäleitä, joilla parannetaan ekosysteemejä. Keräilijän luona T’Challa saa selville, että Wakanda ei tuhoutunutkaan sodassa, mikä saa hänet suuttumaan Yondulle, joka oli näin väittänyt. Ryöstön aikana T’Challa ja kumppanit myös joutuvat vangeiksi, minkä lisäksi mukaan lähtenyt Nebula pettää porukan. Petturuus oli kuitenkin osa T’Challan ja Nebulan suunnitelmaa, joten Nebula vielä pelastaa Ravagerit, ja Yondu pelastaa T’Challan, joka antaa Yondulle anteeksi. Keräilijä jätetään hänen entisen orjansa armoille, ja Nebula saa varastettua kekäleet. Lopuksi Ravagerit vievät T’Challan Wakandaan tapaamaan perhettään, ja Ego löytää Quillin pikaruokaravintolasta.

Mysteerinen murhaaja tappaa Tony Starkin, Thorin, Clint Bartonin, Hulkin ja Natasha Romanoffin, ennen kuin Nick Fury ehtii luoda Kostajat. Kun Loki ja Asgardin armeija hyökkäävät Maahan kostaakseen Thorin kuoleman, Nickin on selvitettävä, kuka on murhaaja, ennen kuin on liian myöhäistä. Romanoff ehtii ennen seuraavaksi uhriksi joutumista kertoa, että S.H.I.E.L.D.:n tietokantaa oli tutkittu kuolleen agentti Hope van Dynen käyttäjätunnuksilla. Murhaajaksi paljastuu Hank Pym, jonka Furyksi tekeytynyt Loki kohtaa San Franciscossa Hopen haudalla. Pym oli Keltatakkina järjestänyt Kostajat-hankkeen ehdokkaiden kuolemia kostaakseen Hopen kaksi vuotta sitten tapahtuneen kuoleman. Loki auttaa saamaan Pymin kiinni, mutta hän päättää jäädä Maahan ja YK:n kokouksessa julistaa itsensä Maan hallitsijaksi. Lopussa Fury löytää jäässä olevan Steve Rogersin ja kutsuu Carol Danversin Maahan.

Lähteet:

https://www.imdb.com/title/tt13106186/plotsummary?ref_=tt_stry_pl

https://fi.wikipedia.org/w/index.php?title=What_If…%3F_(animaatiosarja)&oldid=19959847

https://www.imdb.com/title/tt13106188/plotsummary?ref_=tt_stry_pl

Geekkicast

Geekkicast-kanava koostuu viihde-podcasteista, joissa Severi ja Jarmo puhuvat elokuvista, sarjoista, videopeleistä ja sarjakuvista. Spoilerivaroitus niille, jotka eivät ole nähneet, pelanneet tai lukeneet julkaisuja, joista puhumme! Kolmesta podcast-sarjastamme Geekkicast ja Spesiaali keskittyvät elokuviin ja sarjoihin, joita valitaan yksi tai useampi jaksoa varten. Jaksoissa pureudutaan kulissien takana tapahtuneisiin käänteisiin, jälkivaikutuksiin julkaisun jälkeen ja omiin fiiliksiimme kyseisistä tekeleistä. Joskus teemme jotain erikoisempaa kuten vaikka kommenttiraidan. Yksi kantava teemamme on avarakatseisuus, mikä näkyy esimerkiksi siinä, että jaksoissa käsiteltävät leffat saattavat olla hyvin erilaisia keskenään. Lisäksi pyrimme aina oppimaan jotain uutta puhuessamme elokuvista/sarjoista ja jakamaan oppimaamme kuulijoille. Jos tykkäätte kuulemastanne, tutustukaa aiemmin julkaistuihin jutusteluihin ja viettäkää oikein rattoisa hetki intohimoisen viihdehöpinän parissa lukuisine aasinsiltoineen!

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button