Podcastit

#19 Werewolf by Night

Kuuntele podcast:

Lähde: Anchor.fm

Tällä kertaa Marvel Podcast Suomen juontajat Ossi ”ihmissusi” Kuvakarju ja Leffahullu Nikke Bloodstone, juttelevat Marvelin ensimmäisestä spesiaalista, eikä mistä tahansa spesiaalista vaan Halloween spesiaalista Werewolf by Night.

Onkin aina mukavaa katsella kauhua ja jännitystä lokakuussa ja mahtavaa, että meidän Marvel hullut saa nyt myös nauttia Halloween aiheista Marvel sisältöä.

Tuttuun tapaan kerromme ensin aimo annoksen uutisia ja huhuja, sekä Marvel kuulumisia. Ja Werewolf by Nightista puhumme ensin ilman spoilereita, jonka jälkeen tulee kunnolla spoilerita.

Mitä mieltä olit tästä ensimmäisestä Marvel spesiaalista? Haluatko lisää sellaisia? Kenestä hahmosta pitäisi seuraavaksi tehdä spesiaali? Ja pitäisikö spesiaalit aina keskittyä teemaan tai tiettyyn vuodenaikaan?

Marvel Podcast Suomi

Juontajina toimii Leffahullu Nikke ja Ossi Kuvakarju, jotka molemmat olemme isoja Marvel hulluja. Molemmat olemme myös tehneet omaa Podcastiä ja tube kanavaa nyt jo hetken ja koska Marvel on lähellä molempien sydäntä, päätimme lyödä hynttyyt yhteen ja aloittaa uuden podcastin mikä keskittyy pelkästään Marveliin. Tälläistä podcastiä ei myöskään ennestään ollut Suomeksi ja koska Marvel faneja löytyy rutkasti ja itse ainakin pidän podcastien kuuntelusta ja olen tällaista Marvel castiä kaivannut niin nyt sellainen on kohta olemassa. Pääasiassa käsittelemme Marvel leffoja ja sarjoja (niin uusia kuin vanhempiakin), mutta mahdollisesti joskus myös muuta Marvel sisältöä.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button