Podcastit

Geekkicast Spesiaali | Jakso 25 | Star Wars: The Bad Batch Jaksot 13-16 | What If…? Jakso 1

Star Wars: The Bad Batch J13-16
00:00-55:27

Bad Batch palaa Cidin baariin, joka on rikollispomo Durandin hallinnassa. He löytävät Cidin ulkopuolelta, joka paljastaa suunnitelman ottaa baari takaisin haltuun varastamalla Durandin Pyke-syndikaatille tarkoitetun mausteen. Bad Batch ja Cid saapuvat hänen toimistoonsa tunneleiden kautta, jotka ovat infestoituneet Irlingeistä. He onnistuneesti hakevat mausteen, mutta Rolandin vartijat alkavat jahtaamaan heitä. Tästä huolimatta ryhmä pääsee pakenemaan tunneleista. Pyket saavat heidät kiinni ja ottavat Omegan panttivangiksi, minkä jälkeen Bad Batch ja Cid hakevat mausteen Irlingien pesästä, jonne se päätyi matkan varrella. Lopulta Pyket antavat Cidille hänen baarinsa ja Omega pääsee vapaaksi.

Rex ottaa yhteyttä Bad Batchiin ja pyytää heitä auttamaan kloonikomentaja Gregoria, joka lähettää hätäsignaalin Daro-planeetalta. Signaalin lähteestä he löytävät Imperiumin tukikohdan, jossa kloonikomentajat kouluttavat alokkaita korvaamaan kloonisotilasarmeijan. Hunter, Tech ja Echo soluttautuvat tukikohtaan, kun taas Omega ja Wrecker pysyvät aluksessa varajoukkona. Bad Batch pelastaa Gregorin, mutta Hunter vangitaan pakenemisen aikana. Kaminolla Lama Su ja Nala Se aikovat paeta sen jälkeen, kun Imperiumi on peruuttanut kloonisotilasopimuksensa, mutta amiraali Rampart saa heidät kiinni, ja hänellä on käyttöä Nala Selle tutkijana, mutta ei Lama Sulle, joka teloitetaan.

Hunter viedään Kaminolle Tipoca Cityyn, jossa Imperiumi on evakuoinut kriittisen henkilöstön ja eliminoinut loput. Crosshair aktivoi Hunterin kommunikaatiolinkin houkutellen loput Bad Batchista ansaan. Omega näyttää muille piilotetun sisäänkäynnin Nala Sen salaiseen laboratorioon, jossa heidät kaikki luotiin alun perin ja mistä he löytävät ystävällisen droidin AZI-3:n piilottelemassa. He löytävät Hunterin, joka yrittää saada Crosshairin poistamaan sirunsa, mutta Crosshair paljastaa, että se on jo poistettu ja hän työskentelee mielellään Imperiumin hyväksi. Hunter tainnuttaa Crosshairin samalla, kun Rampart Tarkinin käskystä alkaa tuhota Tipoca Cityä Bad Batchin ja Crosshairin ollessa sen sisällä.

Tipoca Cityn raunioiden uppoutuessa mereen Rampart ja Imperiumi lähtevät, kun Bad Batch pyrkii pakoon kaupungista. Omega ja AZI-3 säästävät Crosshairin hengen, joka lähtee Bad Batchin mukaan. Kun rauniot asettuvat merenpohjaan, ryhmä lähtee putkeen, joka johtaa heidän alukseensa, mutta löytää sen loppuosan vahingoittuneena. AZI ehdottaa, että hän ohjaa heidät pintaan laboratoriokapselien sisällä, mutta hänen voimansa loppuvat. Omega yrittää pelastaa hänet hukkumisvaarassa, kunnes Crosshair pelastaa heidät molemmat. Kun he saavuttavat aluksen, Crosshair ilmoittaa päättäneensä erota Bad Batchistä. Toisaalla Nala Se aloittaa uuden elämänsä Imperiumin tutkijana.

What If…? J1
55:28-01:24:23

Vaihtoehtoisessa todellisuudessa Peggy Carterista tulee supersotilas Steve Rogersin sijaan, ja hän käyttää uutta voimaansa aiheuttaakseen natseille katastrofin, mutta Punakallo aikoo käyttää Tesseraktia vapauttaakseen Hydran taistelijan maan päälle varmistaakseen Hydran ylivallan. Howard Stark rakentaa haarniskan nimeltä Hydra Stomper, jolla Rogers auttaa Carteria pelastamaan Bucky Barnesin. Carterin joukkojen hyökätessä Hydran junaan Rogersin luullaan kuolleen, kun ansaksi asetetut räjähteet räjähtävät. Carter johtaa hyökkäystä Punakallon linnaan, mistä Barnes löytää elossa olevan Rogersin. Punakallo kutsuu Tesseraktilla toisesta ulottuvuudesta lonkeromaisen olennon ja Carter menee portaalin läpi työntääkseen olennon takaisin. Vuonna 2012, S.H.I.E.L.D.:n tukikohdassa, Tesserakti avaa uuden portaalin, jonka läpi olennon surmannut Carter palaa Maahan ja tapaa Nick Furyn ja Clint Bartonin.

Lähteet:

https://en.wikipedia.org/w/index.php?title=Star_Wars:_The_Bad_Batch&oldid=1038563808.

https://www.imdb.com/title/tt10670784/plotsummary?ref_=tt_stry_pl.

https://fi.wikipedia.org/w/index.php?title=What_If…%3F_(animaatiosarja)&oldid=19934107.

Geekkicast

Geekkicast-kanava koostuu viihde-podcasteista, joissa Severi ja Jarmo puhuvat elokuvista, sarjoista, videopeleistä ja sarjakuvista. Spoilerivaroitus niille, jotka eivät ole nähneet, pelanneet tai lukeneet julkaisuja, joista puhumme! Kolmesta podcast-sarjastamme Geekkicast ja Spesiaali keskittyvät elokuviin ja sarjoihin, joita valitaan yksi tai useampi jaksoa varten. Jaksoissa pureudutaan kulissien takana tapahtuneisiin käänteisiin, jälkivaikutuksiin julkaisun jälkeen ja omiin fiiliksiimme kyseisistä tekeleistä. Joskus teemme jotain erikoisempaa kuten vaikka kommenttiraidan. Yksi kantava teemamme on avarakatseisuus, mikä näkyy esimerkiksi siinä, että jaksoissa käsiteltävät leffat saattavat olla hyvin erilaisia keskenään. Lisäksi pyrimme aina oppimaan jotain uutta puhuessamme elokuvista/sarjoista ja jakamaan oppimaamme kuulijoille. Jos tykkäätte kuulemastanne, tutustukaa aiemmin julkaistuihin jutusteluihin ja viettäkää oikein rattoisa hetki intohimoisen viihdehöpinän parissa lukuisine aasinsiltoineen!

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button