Podcastit

Geekkicast | Jakso 22 | Them! | The Blob

Them!

New Mexicon autiomaassa ylikonstaapeli Ben Peterson ja hänen kumppaninsa löytävät erämaassa vaeltavan lapsen, ja pian he huomaavat, että jättiläismuurahaiset hyökkäilevät paikallisten kimppuun. FBI-agentti Robert Graham tekee yhteistyötä Benin kanssa, ja tohtori Harold Medfordin ja hänen tyttärensä tohtori Patricia ‘Pat’ Medfordin tuella he tuhoavat muurahaisyhdyskunnan keskellä autiomaata. Tri Harold Medford selittää, että vuonna 1945 suoritettu ydinkoe kehitti vaaralliset mutanttimuurahaiset, mutta he huomaavat myös, että kaksi kuningatarmuurahaista on lentänyt pois Los Angelesiin ja ne perustavat valtavaa yhdyskuntaa kaupungin maan alla. Kun äiti ilmoittaa kahden lapsensa kadonneen, sankarijoukolla ja armeijalla on johtolanka. Saapuvatko he ajoissa pelastamaan lapset ja tuhoamaan yhdyskunnan?

Claudio Carvalho, Rio de Janeiro, Brazil. Yön petojen (1954) juonikuvaus. IMDb, https://www.imdb.com/title/tt0047573/plotsummary?ref_=tt_stry_pl.

The Blob

Kun teini-ikäiset Steve Andrews ja hänen tyttöystävänsä Jane Martin todistavat meteoriitin putoamisen lähistöllä, he lähtevät tutkimaan asiaa. He kohtaavat vanhan miehen, jolla näyttää olevan jonkinlainen hyytelömäinen aine kiinni hänen kädessään. He vievät hänet tohtori Hallenin luokse, joka ei ole varma aineen alkuperästä, mutta Steve on sen jälkeen vakuuttunut siitä, että se on jonkinlainen hirviö, kun sekä vanha mies että lääkäri katoavat. Olento syö ihmisiä, ja mitä enemmän ihmisiä se käyttää ravintona, sitä suuremmaksi se kasvaa. Steven suurin ongelma on, että hän ei voi saada ketään uskomaan häntä ja joutuu jatkuvasti kohtaamaan skeptisen poliisin ja vihaiset vanhemmat. Olento saavuttaa lopulta koon, jota ei voi olla huomaamatta, ja kaikki ihmettelevät sitä, kuinka he voivat pysäyttää sen.

garykmcd. The Blobin (1958) juonikuvaus. IMDb, https://www.imdb.com/title/tt0051418/plotsummary?ref_=tt_stry_pl.

Geekkicast

Geekkicast-kanava koostuu viihde-podcasteista, joissa Severi ja Jarmo puhuvat elokuvista, sarjoista, videopeleistä ja sarjakuvista. Spoilerivaroitus niille, jotka eivät ole nähneet, pelanneet tai lukeneet julkaisuja, joista puhumme! Kolmesta podcast-sarjastamme Geekkicast ja Spesiaali keskittyvät elokuviin ja sarjoihin, joita valitaan yksi tai useampi jaksoa varten. Jaksoissa pureudutaan kulissien takana tapahtuneisiin käänteisiin, jälkivaikutuksiin julkaisun jälkeen ja omiin fiiliksiimme kyseisistä tekeleistä. Joskus teemme jotain erikoisempaa kuten vaikka kommenttiraidan. Yksi kantava teemamme on avarakatseisuus, mikä näkyy esimerkiksi siinä, että jaksoissa käsiteltävät leffat saattavat olla hyvin erilaisia keskenään. Lisäksi pyrimme aina oppimaan jotain uutta puhuessamme elokuvista/sarjoista ja jakamaan oppimaamme kuulijoille. Jos tykkäätte kuulemastanne, tutustukaa aiemmin julkaistuihin jutusteluihin ja viettäkää oikein rattoisa hetki intohimoisen viihdehöpinän parissa lukuisine aasinsiltoineen!

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button