Podcastit

Geekkicast | Jakso 21 | Stalker

Stalker

Lähellä harmaata ja nimeämätöntä kaupunkia on Vyöhyke, eriskummallinen paikka, jota ympäröivät piikkilanka ja sotilaat. Vaimonsa vastalauseista huolimatta mies nousee varhain aamulla ja jättää hänet vammaisen tyttärensä luo, kun hän tapaa kaksi miestä. Hän on stalker, yksi kourallisesta ihmisiä, joilla on henkisiä lahjoja (ja jotka vaarantavat itsensä vankeuden uhalla) ohjatakseen ihmiset Vyöhykkeelle Huoneeseen, paikkaan, jossa salaiset toiveet toteutuvat. Hänen asiakkaitaan ovat loppuun palanut suosittu kirjailija, joka on kyyninen ja kyseenalaistaa omat kykynsä; ja hiljaisempi tutkija, joka on enemmän huolissaan laukustaan ​​kuin matkasta. Autiolla Vyöhykkeellä lähestymisen huoneeseen on oltava epäsuora. Kun he lähestyvät, säännöt näyttävät muuttuvan ja stalker päätyy kriisiin.

jhailey@hotmail.com. Stalkerin (1979) juonikuvaus. IMDb, https://www.imdb.com/title/tt0079944/plotsummary?ref_=tt_stry_pl.

Geekkicast

Geekkicast-kanava koostuu viihde-podcasteista, joissa Severi ja Jarmo puhuvat elokuvista, sarjoista, videopeleistä ja sarjakuvista. Spoilerivaroitus niille, jotka eivät ole nähneet, pelanneet tai lukeneet julkaisuja, joista puhumme! Kolmesta podcast-sarjastamme Geekkicast ja Spesiaali keskittyvät elokuviin ja sarjoihin, joita valitaan yksi tai useampi jaksoa varten. Jaksoissa pureudutaan kulissien takana tapahtuneisiin käänteisiin, jälkivaikutuksiin julkaisun jälkeen ja omiin fiiliksiimme kyseisistä tekeleistä. Joskus teemme jotain erikoisempaa kuten vaikka kommenttiraidan. Yksi kantava teemamme on avarakatseisuus, mikä näkyy esimerkiksi siinä, että jaksoissa käsiteltävät leffat saattavat olla hyvin erilaisia keskenään. Lisäksi pyrimme aina oppimaan jotain uutta puhuessamme elokuvista/sarjoista ja jakamaan oppimaamme kuulijoille. Jos tykkäätte kuulemastanne, tutustukaa aiemmin julkaistuihin jutusteluihin ja viettäkää oikein rattoisa hetki intohimoisen viihdehöpinän parissa lukuisine aasinsiltoineen!

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button