Podcastit

Geekkicast Spesiaali | Jakso 22 | Loki Jaksot 1-2 | Star Wars: The Bad Batch Jaksot 7-8

Jakso 1

Kun tulevaisuuden kostajat palaavat hakemaan Tesseraktia, Loki saa tilaisuuden paeta. Hän ilmestyy Gobin autiomaahan, josta agentit vievät hänet Aikavarianssivirastoon, joka on omistautunut pyhän aikajanan suojaamiseen, ja Lokin pakeneminen tulkitaan aikajanan poikkeamaksi. Häneen kohdistuu ankara rangaistus, mutta TVA:n agentti Mobius haluaa puhua hänen kanssaan ja yrittää saada hänet kohtaamaan sen, mitä hän on tehnyt elämässään, ja auttamaan pyhän aikajanan suojaamisessa. Lopulta hän suostuu auttamaan Mobiusta metsästämään kaikkein vaarallisinta muunnosta Lokista, joka oli vuoden 1549 Ranskassa sekä vuoden 1858 Oklahomassa estänyt aikajanahaarautumien nollaamisen.

Rcs0411@yahoo.com. Loki (TV Series) ̶ Glorious Purposen juonikuvaus. IMDb, https://www.imdb.com/title/tt10161330/plotsummary?ref_=tt_stry_pl.

Wikipedia, vapaa tietosanakirja: Loki (televisiosarja) [verkkodokumentti]. Päivitetty 18.06.2021. Saatavissa: https://fi.wikipedia.org/w/index.php?title=Loki_(televisiosarja)&oldid=19838071. [Viittauspäivä 18.06.2021.]

Jakso 2

Loki sopeutuu uuteen työhönsä AVV:n "konsulttina" ja löytää johtolangan Mobiusille ja muille siitä, miten ja missä Variantti piiloutuu organisaatiolta. Lopulta epäillään, että variantti pysyy näkymättömissä sensoreilta piileksimällä tavaratalossa vuoden 2050 Alabamassa. Tavaratalossa Loki kohtaa naispuoliseksi paljastuvan variantin, joka riivaa yhden agenteista sekä tavaratalon työntekijöitä ja siviilejä. Variantti kieltäytyy, kun Loki ehdottaa tälle yhteistyötä AVV:n ja Aikavartijoiden tuhoamiseksi ja lähettää eri aikoihin lukuisia varastettuja ja muunneltuja nollauspanoksia, jotka luovat uusia haarautumia aikajanaan. Variantti pakenee aikaoven kautta ja Loki seuraa häntä.

Gislef. Loki (TV Series) ̶ The Variantin juonikuvaus. IMDb, https://www.imdb.com/title/tt10161334/plotsummary?ref_=tt_stry_pl.

Wikipedia, vapaa tietosanakirja: Loki (televisiosarja) [verkkodokumentti]. Päivitetty 18.06.2021. Saatavissa: https://fi.wikipedia.org/w/index.php?title=Loki_(televisiosarja)&oldid=19838071. [Viittauspäivä 18.06.2021.]

Star Wars: The Bad Batch

Jakso 7

Koska Cid ei saanutkaan taktisen droidin tietoja, Bad Batchin on suoritettava iso keikka maksaakseen velkansa hänelle. Kesken keskustelun paikalle ilmestyy Tracen ja Rafan mysteeriasiakas, Bad Batchin vanha ystävä, kapteeni Rex, joka lähtee heidän kanssaan Braccalle, tähtialushautausmaa-planeetalle, jota Scrapper Guild hallitsee. Braccalla he livahtavat vanhan jediristeilijän luo käyttämään sen terveysasemaa, jotta Bad Batch pääsisi eroon siruista. Wreckerin levottomuus aktivoi sirun ja hän hyökkää joukkuetovereidensa kimppuun, mutta hänet lopulta hillitään. Kun Rex poistuu paikalta, Scrapper Guildin jäsenet tarkkailevat klooneja etäältä.

Wikipedia, vapaa tietosanakirja: Star Wars: The Bad Batch [verkkodokumentti]. Päivitetty 17.06.2021. Saatavissa: https://en.wikipedia.org/w/index.php?title=Star_Wars:_The_Bad_Batch&oldid=1029039411. [Viittauspäivä 18.06.2021.]

Jakso 8

Scrapper Guild ilmoittaa Imperiumille Bad Batchin sijainnin, ja Crosshair lähetetään tappamaan heidät. Crosshair estää Bad Batchin pääsyn heidän alukselleen, joten he yrittävät paeta risteilijän ionimoottorin kautta. Crosshair ei päästä heitä ulos, ja moottori kytketään päälle, mutta he käyttävät risteilijän arsenaalista talteen otettuja räjähteitä paetakseen. Kun ionimoottori syttyy, Crosshair loukkaantuu pahasti. Hunter ja Omega kohtaavat palkkionmetsästäjä Cad Banen, joka ampuu Hunteria rintaan ja sieppaa Omegan. Loput ryhmästä saapuvat paikalle, kuljettavat loukkaantuneen Hunterin alukselleen ja pakenevat.

Wikipedia, vapaa tietosanakirja: Star Wars: The Bad Batch [verkkodokumentti]. Päivitetty 18.06.2021. Saatavissa: https://en.wikipedia.org/w/index.php?title=Star_Wars:_The_Bad_Batch&oldid=1029163491. [Viittauspäivä 18.06.2021.]

Geekkicast

Geekkicast-kanava koostuu viihde-podcasteista, joissa Severi ja Jarmo puhuvat elokuvista, sarjoista, videopeleistä ja sarjakuvista. Spoilerivaroitus niille, jotka eivät ole nähneet, pelanneet tai lukeneet julkaisuja, joista puhumme! Kolmesta podcast-sarjastamme Geekkicast ja Spesiaali keskittyvät elokuviin ja sarjoihin, joita valitaan yksi tai useampi jaksoa varten. Jaksoissa pureudutaan kulissien takana tapahtuneisiin käänteisiin, jälkivaikutuksiin julkaisun jälkeen ja omiin fiiliksiimme kyseisistä tekeleistä. Joskus teemme jotain erikoisempaa kuten vaikka kommenttiraidan. Yksi kantava teemamme on avarakatseisuus, mikä näkyy esimerkiksi siinä, että jaksoissa käsiteltävät leffat saattavat olla hyvin erilaisia keskenään. Lisäksi pyrimme aina oppimaan jotain uutta puhuessamme elokuvista/sarjoista ja jakamaan oppimaamme kuulijoille. Jos tykkäätte kuulemastanne, tutustukaa aiemmin julkaistuihin jutusteluihin ja viettäkää oikein rattoisa hetki intohimoisen viihdehöpinän parissa lukuisine aasinsiltoineen!

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button