Podcastit

Geekkicast | Jakso 19 | El Mariachi | Desperado

El Mariachi

El Mariachi haluaa vain soittaa kitaraansa ja jatkaa perheperinnettä. Valitettavasti kaupungissa, josta hän yrittää löytää työtä, on toinen vierailija … tappaja nimeltään Azul, joka kantaa aseitaan kitarakotelossa. Huumeparoni ja hänen kätyrinsä erehtyvät luulemaan El Mariachia tappajaksi ja ajavat häntä takaa ympäri kaupunkia yrittäen tappaa hänet ja saada kitarakotelon.

Josh Pasnak . El Mariachin (1992) juonikuvaus. IMDb, https://www.imdb.com/title/tt0104815/plotsummary?ref_=tt_stry_pl.

Desperado

Ensimmäisen elokuvan jälkeen El Mariachilla ei mene kovin hyvin. Ensinnäkin häntä ammuttiin toiseen käteen. Ja hänen tyttöystävänsä murhattiin. Ja jälleen kerran, El Mariachia erehdytään luulemaan palkkamurhaajaksi. Tämän jälkeen hän tapaa kauniin naisen, Carolinan, ja joutuu jälleen veriseen ampumataisteluun.

neo101. Desperadon (1995) juonikuvaus. IMDb, https://www.imdb.com/title/tt0112851/plotsummary?ref_=tt_stry_pl.

Geekkicast

Geekkicast-kanava koostuu viihde-podcasteista, joissa Severi ja Jarmo puhuvat elokuvista, sarjoista, videopeleistä ja sarjakuvista. Spoilerivaroitus niille, jotka eivät ole nähneet, pelanneet tai lukeneet julkaisuja, joista puhumme! Kolmesta podcast-sarjastamme Geekkicast ja Spesiaali keskittyvät elokuviin ja sarjoihin, joita valitaan yksi tai useampi jaksoa varten. Jaksoissa pureudutaan kulissien takana tapahtuneisiin käänteisiin, jälkivaikutuksiin julkaisun jälkeen ja omiin fiiliksiimme kyseisistä tekeleistä. Joskus teemme jotain erikoisempaa kuten vaikka kommenttiraidan. Yksi kantava teemamme on avarakatseisuus, mikä näkyy esimerkiksi siinä, että jaksoissa käsiteltävät leffat saattavat olla hyvin erilaisia keskenään. Lisäksi pyrimme aina oppimaan jotain uutta puhuessamme elokuvista/sarjoista ja jakamaan oppimaamme kuulijoille. Jos tykkäätte kuulemastanne, tutustukaa aiemmin julkaistuihin jutusteluihin ja viettäkää oikein rattoisa hetki intohimoisen viihdehöpinän parissa lukuisine aasinsiltoineen!

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button