Podcastit

Geekkicast Spesiaali | Jakso 18 | The Falcon and the Winter Soldier Jaksot 5-6

Jakso 5

Sam ja Bucky taistelevat Walkeria vastaan ja ottavat kilven häneltä pois. Tämän jälkeen kaverukset lähtevät omille teilleen. Tällä välin Walker tutustuu kreivittäreen, joka uskottelee Walkerille hallituksen olevan väärässä erottaessaan hänet asevoimista. Samalla Bucky löytää Zemon Sokoviasta ja lähettää tämän Lautalle. Tavattuaan Isaiahin, Sam sopii erimielisyytensä Buckyn kanssa ja kouluttaa itseään kilven kanssa tullakseen seuraavaksi Kapteeni Amerikaksi ja pysäyttääkseen Lipunmurskaajat, jotka ovat aloittamassa hyökkäystä estääkseen kiistanalaisen GRC-äänestyksen.

Gislef. The Falcon and The Winter Soldier (TV Mini-Series) Truthin juonikuvaus. IMDb, https://www.imdb.com/title/tt9212996/plotsummary?ref_=tt_stry_pl.

Wikipedia, vapaa tietosanakirja: The Falcon and the Winter Soldier [verkkodokumentti]. Päivitetty 01.05.2021. Saatavissa: https://fi.wikipedia.org/w/index.php?title=The_Falcon_and_the_Winter_Soldier&oldid=19746101. [Viittauspäivä 01.05.2021.]

Jakso 6

Karli johtaa Lipunmurskaajia hyökkäyksessä GRC:tä vastaan, ja uusi Kapteeni Amerikka saapuu paikalle tuoreiden siipien ja univormun kera. Bucky ja Walker auttavat Samia estämään Karlia ja pelastamaan virkamiehet. Sharon paljastuu Vallantekijäksi ja sen lisäksi Karlin entiseksi suojatiksi. Sharon ampuu Karlin, kun taas Bucky ja Walker saavat kiinni muut Lipunmurskaajat. Vangitut Lipunmurskaajat pääsevät kuitenkin karkuun, kun Zemon hovimestari räjäyttää heitä kuljettaneen auton. Kreivitär saapuu tapaamaan Walkeria, joka saa uudeksi koodinimekseen USAgentin. Sam vie Isaiahin katsomaan Kapteeni Amerikka -näyttelyä, johon on lisätty Isaiahille omistettu muistomerkki. Lopuksi hallitus antaa Sharonille armahduksen, mutta hän on salaa yhteydessä Madripooriin ja aikoo hyötyä Yhdysvaltain valtionsalaisuuksista.

Gislef. The Falcon and The Winter Soldier (TV Mini-Series) One World, One Peoplen juonikuvaus. IMDb, https://www.imdb.com/title/tt9212998/plotsummary?ref_=tt_stry_pl.

Wikipedia, vapaa tietosanakirja: The Falcon and the Winter Soldier [verkkodokumentti]. Päivitetty 01.05.2021. Saatavissa: https://fi.wikipedia.org/w/index.php?title=The_Falcon_and_the_Winter_Soldier&oldid=19746101. [Viittauspäivä 01.05.2021.]

M3RQuRin YouTube-kanava: www.youtube.com/channel/UCH1nkbs25hlQFdrHgHcXljw
M3RQuRin Twitch-kanava: www.twitch.tv/m3rqur

Geekkicast

Geekkicast-kanava koostuu viihde-podcasteista, joissa Severi ja Jarmo puhuvat elokuvista, sarjoista, videopeleistä ja sarjakuvista. Spoilerivaroitus niille, jotka eivät ole nähneet, pelanneet tai lukeneet julkaisuja, joista puhumme! Kolmesta podcast-sarjastamme Geekkicast ja Spesiaali keskittyvät elokuviin ja sarjoihin, joita valitaan yksi tai useampi jaksoa varten. Jaksoissa pureudutaan kulissien takana tapahtuneisiin käänteisiin, jälkivaikutuksiin julkaisun jälkeen ja omiin fiiliksiimme kyseisistä tekeleistä. Joskus teemme jotain erikoisempaa kuten vaikka kommenttiraidan. Yksi kantava teemamme on avarakatseisuus, mikä näkyy esimerkiksi siinä, että jaksoissa käsiteltävät leffat saattavat olla hyvin erilaisia keskenään. Lisäksi pyrimme aina oppimaan jotain uutta puhuessamme elokuvista/sarjoista ja jakamaan oppimaamme kuulijoille. Jos tykkäätte kuulemastanne, tutustukaa aiemmin julkaistuihin jutusteluihin ja viettäkää oikein rattoisa hetki intohimoisen viihdehöpinän parissa lukuisine aasinsiltoineen!

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vilkaise myös
Close
Back to top button