Podcastit

Marvel Podcast Suomi #26 Guardians of The Galaxy

Kuuntele podcast:

Lähde: Anchor.fm

Guardians of The Galaxy Vol. 3 ensi-ilta lähestyy, joten Marvel Podcast Suomen omat Galaksin vartijat Ossi Kuvalordi ja Leffagroot Nikke päättivät katsoa taas ensimmäisen osan ja kertoa siitä mietteensä.

Eli tällä kertaa käsittelyssä James Gunnin ohjaama ensimmäinen Guardians of The Galaxy, mikä on 10. MCU leffa.

Tottakai mukana on tuttuun tapaan uutisia ja huhuja, sekä Marvel kuulumiset ja jutellaan viimeaikaisista luetuista Marvel sarjakuvista, sillä aloitimme viime jaksosa osion, jossa tuomme hieman enemmän esille Marvelin sarjakuvat (sillä niistähän kaikki lähti). Molemmat tykkäämme lukea sarjakuvia ja käytämme nykyään vahvasti Marvel Unlimited appiä, mikä on oiva tapa lukea suht edullisesti Marvelia.

Mitä mieltä olet tästä leffasta? Toimiko se sinulle? Kuka on paras hahmo?

Mainitaan taas että koodilla MARVELPODCAST saa 5€ alennusta Suomikassu.fi verkkokaupasta, kun ostaa yli 60€. Joten nyt on hyvä heti ostella uusimmat Marvel leffat fyysisenä hyllyyn.

Marvel Podcast Suomi

Juontajina toimii Leffahullu Nikke ja Ossi Kuvakarju, jotka molemmat olemme isoja Marvel hulluja. Molemmat olemme myös tehneet omaa Podcastiä ja tube kanavaa nyt jo hetken ja koska Marvel on lähellä molempien sydäntä, päätimme lyödä hynttyyt yhteen ja aloittaa uuden podcastin mikä keskittyy pelkästään Marveliin. Tälläistä podcastiä ei myöskään ennestään ollut Suomeksi ja koska Marvel faneja löytyy rutkasti ja itse ainakin pidän podcastien kuuntelusta ja olen tällaista Marvel castiä kaivannut niin nyt sellainen on kohta olemassa. Pääasiassa käsittelemme Marvel leffoja ja sarjoja (niin uusia kuin vanhempiakin), mutta mahdollisesti joskus myös muuta Marvel sisältöä.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vilkaise myös
Close
Back to top button