Podcastit

Geekkicast | Jakso 16 | Zack Snyder’s Justice League

Zack Snyder’s Justice League

Päättäen varmistaa, että Supermanin lopullinen uhraus ei ollut turhaa, Bruce Wayne yhdistää voimansa Diana Princen kanssa suunnitellessaan rekrytoivansa yli-inhimillisen ryhmän suojelemaan maailmaa lähestyvältä, katastrofaalisen mittakaavan uhalta. Tehtävä osoittautuu vaikeammaksi kuin Bruce kuvitteli, sillä jokaisen rekrytoidun on kohdattava oman menneisyytensä demonit ylittäkseen sen, mikä on heitä pidätellyt, jotta he voisivat kokoontua yhteen ja muodostaa lopulta ennennäkemättömän sankareiden liigan. Lopulta Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg ja The Flash saattavat olla liian myöhässä pelastaakseen planeetan Steppenwolfilta, DeSaadilta ja Darkseidilta sekä heidän kauhistuttavilta aikeiltaan, elleivät he pysy yhtenä joukkona ja pelasta maapalloa maailmankaikkeuden vaarallisimmalta sotapäälliköltä.

Johnny. Zack Snyder’s Justice Leaguen juonikuvaus. IMDb, https://www.imdb.com/title/tt12361974/plotsummary?ref_=tt_stry_pl.

Geekkicast

Geekkicast-kanava koostuu viihde-podcasteista, joissa Severi ja Jarmo puhuvat elokuvista, sarjoista, videopeleistä ja sarjakuvista. Spoilerivaroitus niille, jotka eivät ole nähneet, pelanneet tai lukeneet julkaisuja, joista puhumme! Kolmesta podcast-sarjastamme Geekkicast ja Spesiaali keskittyvät elokuviin ja sarjoihin, joita valitaan yksi tai useampi jaksoa varten. Jaksoissa pureudutaan kulissien takana tapahtuneisiin käänteisiin, jälkivaikutuksiin julkaisun jälkeen ja omiin fiiliksiimme kyseisistä tekeleistä. Joskus teemme jotain erikoisempaa kuten vaikka kommenttiraidan. Yksi kantava teemamme on avarakatseisuus, mikä näkyy esimerkiksi siinä, että jaksoissa käsiteltävät leffat saattavat olla hyvin erilaisia keskenään. Lisäksi pyrimme aina oppimaan jotain uutta puhuessamme elokuvista/sarjoista ja jakamaan oppimaamme kuulijoille. Jos tykkäätte kuulemastanne, tutustukaa aiemmin julkaistuihin jutusteluihin ja viettäkää oikein rattoisa hetki intohimoisen viihdehöpinän parissa lukuisine aasinsiltoineen!

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button