Podcastit

Geekkicast Spesiaali | Jakso 16 | The Falcon and The Winter Soldier Jaksot 1-2

The Falcon and The Winter Soldier

Steve Rogers on luopunut Kapteeni Amerikan tittelistä ja toivonut Sam Wilsonista itselleen seuraajaa, mutta Wilson kieltäytyy. Pian tämän jälkeen Wilson päätyy suorittamaan maailmanlaajuista tehtävää mukanaan Bucky Barnes, joka yrittää hyvittää kaikki tekonsa Talvisotilaana.

Jakso 1

Sam Wilson yrittää Pliippauksen myötä palattuaan auttaa talousongelmissa olevaa siskoaan, kun taas Bucky Barnes käy pakkoterapiassa ja jahtaa Hydran entisiä liittolaisia. Sillä välin itseänsä Lipunmurskaajiksi kutsuva kansainvälinen miliisi yrittää poistaa kaikki kansalliset rajat ja hallitus esittelee maailmalle uuden Kapteeni Amerikan.

Gislef. The Falcon and The Winter Soldier (TV Mini-Series) New World Orderin juonikuvaus. IMDb, https://www.imdb.com/title/tt9212984/plotsummary?ref_=tt_stry_pl.

Jakso 2

Uusi Kapteeni Amerikka ja hänen apurinsa Taiustelutähti kohtaavat Haukan ja Talvisotilaan, kun he kaikki löytävät joukon Lipunmurskaajia, jotka kuljettavat varastettuja rokotteita maasta toiseen. Bucky esittelee Samille afroamerikkalaisen supersotilaan, Isaiahin, ja tohtori ottaa Samin mukaan Buckyn terapiaistunnolle. Tämän jälkeen kaksikko lähtee tapaamaan henkilöä, joka tietää paljon Hydran historiasta: Helmut Zemoa.

Gislef. The Falcon and The Winter Soldier (TV Mini-Series) The Star Spangled Manin juonikuvaus. IMDb, https://www.imdb.com/title/tt9212988/plotsummary?ref_=tt_stry_pl.

Geekkicast

Geekkicast-kanava koostuu viihde-podcasteista, joissa Severi ja Jarmo puhuvat elokuvista, sarjoista, videopeleistä ja sarjakuvista. Spoilerivaroitus niille, jotka eivät ole nähneet, pelanneet tai lukeneet julkaisuja, joista puhumme! Kolmesta podcast-sarjastamme Geekkicast ja Spesiaali keskittyvät elokuviin ja sarjoihin, joita valitaan yksi tai useampi jaksoa varten. Jaksoissa pureudutaan kulissien takana tapahtuneisiin käänteisiin, jälkivaikutuksiin julkaisun jälkeen ja omiin fiiliksiimme kyseisistä tekeleistä. Joskus teemme jotain erikoisempaa kuten vaikka kommenttiraidan. Yksi kantava teemamme on avarakatseisuus, mikä näkyy esimerkiksi siinä, että jaksoissa käsiteltävät leffat saattavat olla hyvin erilaisia keskenään. Lisäksi pyrimme aina oppimaan jotain uutta puhuessamme elokuvista/sarjoista ja jakamaan oppimaamme kuulijoille. Jos tykkäätte kuulemastanne, tutustukaa aiemmin julkaistuihin jutusteluihin ja viettäkää oikein rattoisa hetki intohimoisen viihdehöpinän parissa lukuisine aasinsiltoineen!

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vilkaise myös
Close
Back to top button