Podcastit

Geekkicast Spesiaali | Jakso 13 | WandaVision Jaksot 6-7

Jakso 6

Wanda ja Pietro lähtevät vahtimaan Billyä ja Tommya, jotka keräävät karkkia juhlistaakseen Halloweeniä. Vision väittää lähtevänsä vartioimaan naapurustoa, mutta oikeasti hän lähtee tutkimaan epänormaalia toimintaa Westviewissä. Tällä välin Monica haluaisi palata Westviewiin, mutta Darcy huomauttaa, että Hex on tehnyt muutoksia Monican verisoluihin. Vision huomaa, että moni asukkaista on jähmettynyt paikoilleen. Hän myös tapaa Agneksen, joka maanisesti nauraen paljastaa, että Vision on kuollut oikeassa maailmassa. Lopulta Vision päätyy Hexin reunalle ja tunkeutuu sen läpi, mutta hänen kehonsa alkaa tuhoutua Hexin ulkopuolella. Wanda saa tästä vihiä, kun Billy ilmoittaa hänelle, että Vision on poistunut Westviewistä, joten hän laajentaa Hexiä imaisten Visionin, Darcyn ja S.W.O.R.D.:n agentteja sen sisään.

WandaVision (TV Mini-Series) All-New Halloween Spooktacular!:n juonikuvaus. IMDb, https://www.imdb.com/title/tt10161320/plotsummary?ref_=tt_stry_pl.

Jakso 7

Vähän tämän jälkeen Wanda huomaa, että hänen voimansa ovat epävakaassa tilassa, mikä saa hänet stressaantumaan. Agnes lupaa vahtia Billyä ja Tommya, jotta Wanda saisi omaa rauhaa. Tällä välin Monica suunnittelee palaavansa Hexiin, kun taas Vision liittoutuu Darcyn kanssa. Monica pääsee Hexin sisälle, ja samalla Hex muuttaa hänen DNA:tansa siten, että hän pystyy aistimaan energiavirtauksia. Myöhemmin Monica löytää Wandan, jolle tämä yrittää puhua järkeä, mutta Agnes tulee hakemaan Wandan kotiinsa. Agneksen luona Wandalle paljastuu, että Agnes on oikeasti Agatha Harkness, voimakas noita, joka on vaikuttanut taustalla Westviewin tapahtumiin. Lopputekstien välisessä kohtauksessa Monica löytää luukun, joka vie Agathan kellariin, mutta samalla Pietro ilmestyy hänen taakseen.

Disney+. WandaVision (TV Mini-Series) Breaking the Fourth Wallin juonikuvaus. IMDb, https://www.imdb.com/title/tt13776690/plotsummary?ref_=tt_stry_pl.

Wikipedia, vapaa tietosanakirja: WandaVision [verkkodokumentti]. Päivitetty 19.02.2021. Saatavissa: https://fi.wikipedia.org/w/index.php?title=WandaVision&direction=prev&oldid=19582796. [Viittauspäivä 20.02.2021.]

Geekkicast

Geekkicast-kanava koostuu viihde-podcasteista, joissa Severi ja Jarmo puhuvat elokuvista, sarjoista, videopeleistä ja sarjakuvista. Spoilerivaroitus niille, jotka eivät ole nähneet, pelanneet tai lukeneet julkaisuja, joista puhumme! Kolmesta podcast-sarjastamme Geekkicast ja Spesiaali keskittyvät elokuviin ja sarjoihin, joita valitaan yksi tai useampi jaksoa varten. Jaksoissa pureudutaan kulissien takana tapahtuneisiin käänteisiin, jälkivaikutuksiin julkaisun jälkeen ja omiin fiiliksiimme kyseisistä tekeleistä. Joskus teemme jotain erikoisempaa kuten vaikka kommenttiraidan. Yksi kantava teemamme on avarakatseisuus, mikä näkyy esimerkiksi siinä, että jaksoissa käsiteltävät leffat saattavat olla hyvin erilaisia keskenään. Lisäksi pyrimme aina oppimaan jotain uutta puhuessamme elokuvista/sarjoista ja jakamaan oppimaamme kuulijoille. Jos tykkäätte kuulemastanne, tutustukaa aiemmin julkaistuihin jutusteluihin ja viettäkää oikein rattoisa hetki intohimoisen viihdehöpinän parissa lukuisine aasinsiltoineen!

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button