Podcastit

Geekkicast Spesiaali | Jakso 11 | WandaVision Jakso 4

Jakso 4

Monica Rambeau, yksi Thanoksen ”napsahduksen”[b] uhreista, herää henkiin ja saa tietää äitinsä Maria Rambeaun kuolleen syöpään kolme vuotta sitten. Kolme viikkoa myöhemmin Monica palaa töihin äitinsä perustamaan järjestöön nimeltä S.W.O.R.D. (Sentient Weapon Observation Response Division eli Tietoisten aseiden havainnointi ja vastatoimet), jonka virkaa tekevä johtaja Tyler Hayward kertoo FBI-agentti Jimmy Woon pyytäneen S.W.O.R.D.:n apua tutkimaan outoa energiakenttää Westview’ssä, New Jerseyssä. Monica lähettää kentän läpi kauko-ohjattavan helikopteridroonin, joka katoaa. Monica menee itse kentän läpi ja katoaa myös. S.W.O.R.D. lähettää Darcy Lewisin ja muita asiantuntijoita tutkimaan ilmiötä sekä Rambeaun katoamista. Lewis näkee vanhasta televisiosta, kuinka Westview’n tapahtumat näytetään tilannekomediasarjana nimeltä WandaVision. He selvittävät ohjelman hahmoiksi päätyneiden asukkaiden todelliset henkilöllisyydet ja huomaavat Monican itse päätyneen myös yhdeksi ohjelman hahmoista nimellä Geraldine. Woo yrittää saada radiolla yhteyden Wandaan, mutta Wanda ei vastaa hänelle. Kun Monica mainitsee Ultronin, Wanda lähettää hänet pois ja Monica selittää agenteille Wandan itse aiheuttavan tilannekomediailluusion. Illuusio poistuu hetkeksi ja Wanda näkee Visionin hetkellisesti kuolleena ruumiina. Wanda palauttaa illuusion ennalleen ja sanoo epäilevälle Visionille, ettei halua lähteä Westview’stä.

Wikipedia, vapaa tietosanakirja: WandaVision [verkkodokumentti]. Päivitetty 29.01.2021. Saatavissa: https://fi.wikipedia.org/w/index.php?title=WandaVision&oldid=19531760. [Viittauspäivä 30.01.2021.]

Geekkicast

Geekkicast-kanava koostuu viihde-podcasteista, joissa Severi ja Jarmo puhuvat elokuvista, sarjoista, videopeleistä ja sarjakuvista. Spoilerivaroitus niille, jotka eivät ole nähneet, pelanneet tai lukeneet julkaisuja, joista puhumme! Kolmesta podcast-sarjastamme Geekkicast ja Spesiaali keskittyvät elokuviin ja sarjoihin, joita valitaan yksi tai useampi jaksoa varten. Jaksoissa pureudutaan kulissien takana tapahtuneisiin käänteisiin, jälkivaikutuksiin julkaisun jälkeen ja omiin fiiliksiimme kyseisistä tekeleistä. Joskus teemme jotain erikoisempaa kuten vaikka kommenttiraidan. Yksi kantava teemamme on avarakatseisuus, mikä näkyy esimerkiksi siinä, että jaksoissa käsiteltävät leffat saattavat olla hyvin erilaisia keskenään. Lisäksi pyrimme aina oppimaan jotain uutta puhuessamme elokuvista/sarjoista ja jakamaan oppimaamme kuulijoille. Jos tykkäätte kuulemastanne, tutustukaa aiemmin julkaistuihin jutusteluihin ja viettäkää oikein rattoisa hetki intohimoisen viihdehöpinän parissa lukuisine aasinsiltoineen!

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button