Podcastit

Geekkicast | Jakso 10 | The Mandalorian Kausi 2

The Mandalorian

Jakso 1

Krayt-lohikäärme uhkaa Mos Pelgon kylää, jonka Djarin pelastaa. Boba Fett tarkkailee tapahtumia etäältä.

Jakso 2

Hämähäkkimäiset olennot hyökkäävät matkalla mandalorialaisten luokse. X-siipipilotit pelastavat Djarinin joukkoineen ja antavat näiden jatkaa matkaa.

Jakso 3

Mandalorialaiset suunnittelevat rahtialuksen kaappausta, jota aiotaan hyödyntää Mandaloren takaisinvaltauksessa. Kun alus on kaapattu, Djarin suuntaa kohti Nevarroa.

Jakso 4

Nevarron viimeinen Imperiumin tukikohta tuhoutuu reaktorin räjähdyksessä. Djarin suuntaa kohti Corvusta, mutta hän ei tiedä, että Razor Crestissä on jäljitin.

Jakso 5

Ahsoka Tano pelastaa Calodanin kaupungin ja ohjaa Djarinin uuteen suuntaan. Djarin saa tietää, että Lapsen nimi on Grogu.

Jakso 6

Boba Fett vannoutuu auttamaan Grogun pelastamisessa, jonka Gideon kaappaa. Gideon valmistautuu jatkamaan midikloriaanikokeita.

Jakso 7

Mayfeld auttaa sankareita selvittämään Gideonin risteilijän sijainnin. Vastineeksi Mayfeld pääsee vapauteen.

Jakso 8

Mustasotilaat uhkaavat Djarinia joukkoineen, kun he ovat kaappaamassa risteilijää. Luke Skywalker pelastaa päivän ja alkaa kouluttamaan Grogua.

Wikipedia, vapaa tietosanakirja: Luettelo televisiosarjan The Mandalorian jaksoista [verkkodokumentti]. Päivitetty 14.01.2021. Saatavissa: https://fi.wikipedia.org/w/index.php?title=Luettelo_televisiosarjan_The_Mandalorian_jaksoista&direction=prev&oldid=19516851. [Viittauspäivä 24.01.2021.]

Geekkicast

Geekkicast-kanava koostuu viihde-podcasteista, joissa Severi ja Jarmo puhuvat elokuvista, sarjoista, videopeleistä ja sarjakuvista. Spoilerivaroitus niille, jotka eivät ole nähneet, pelanneet tai lukeneet julkaisuja, joista puhumme! Kolmesta podcast-sarjastamme Geekkicast ja Spesiaali keskittyvät elokuviin ja sarjoihin, joita valitaan yksi tai useampi jaksoa varten. Jaksoissa pureudutaan kulissien takana tapahtuneisiin käänteisiin, jälkivaikutuksiin julkaisun jälkeen ja omiin fiiliksiimme kyseisistä tekeleistä. Joskus teemme jotain erikoisempaa kuten vaikka kommenttiraidan. Yksi kantava teemamme on avarakatseisuus, mikä näkyy esimerkiksi siinä, että jaksoissa käsiteltävät leffat saattavat olla hyvin erilaisia keskenään. Lisäksi pyrimme aina oppimaan jotain uutta puhuessamme elokuvista/sarjoista ja jakamaan oppimaamme kuulijoille. Jos tykkäätte kuulemastanne, tutustukaa aiemmin julkaistuihin jutusteluihin ja viettäkää oikein rattoisa hetki intohimoisen viihdehöpinän parissa lukuisine aasinsiltoineen!

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vilkaise myös
Close
Back to top button