Podcastit

Geekki Teemacast | Jakso 35 | Batman: The Movie | Batman: Return of the Caped Crusaders

Batman: The Movie

Dynaaminen Duo kohtaa neljä superpahista (Pingviinin, Jokerin, Arvuuttajan ja Kissanaisen), jotka aikovat pitää maailmaa varpaillaan lunnaita vastaan salaisen keksinnön avulla, joka kuivattaa ihmiset välittömästi.

alfiehitchie. Batmanin juonikuvaus. IMDb, https://www.imdb.com/title/tt0060153/plotsummary?ref_=tt_stry_pl#synopsis.

Batman: Return of the Caped Crusaders

1960-luvulta palanneet sankarit Batman ja Robin ryhtyvät toimintaan, kun Gothamia uhkaa kvartetti Batmanin kaikkein kauhistuttavimmista vihollisista – Pingviinistä, Jokerista, Arvuuttajasta ja Kissanaisesta. Tällä kertaa neljä superkonnaa ovat yhdistäneet pahat kykynsä luodakseen juonen, joka on niin korkealentoinen, että dynaamisen duon on mentävä avaruuteen (ja takaisin) päihittääkseen arkkivihollisensa ja palauttaakseen järjestyksen Gothamiin.

Batman: Return of the Caped Crusadersin juonikuvaus. IMDb, https://www.imdb.com/title/tt5973626/plotsummary?ref_=tt_stry_pl.

Geekkicast

Geekkicast-kanava koostuu viihde-podcasteista, joissa Severi ja Jarmo puhuvat elokuvista, sarjoista, videopeleistä ja sarjakuvista. Spoilerivaroitus niille, jotka eivät ole nähneet, pelanneet tai lukeneet julkaisuja, joista puhumme! Kolmesta podcast-sarjastamme Geekkicast ja Spesiaali keskittyvät elokuviin ja sarjoihin, joita valitaan yksi tai useampi jaksoa varten. Jaksoissa pureudutaan kulissien takana tapahtuneisiin käänteisiin, jälkivaikutuksiin julkaisun jälkeen ja omiin fiiliksiimme kyseisistä tekeleistä. Joskus teemme jotain erikoisempaa kuten vaikka kommenttiraidan. Yksi kantava teemamme on avarakatseisuus, mikä näkyy esimerkiksi siinä, että jaksoissa käsiteltävät leffat saattavat olla hyvin erilaisia keskenään. Lisäksi pyrimme aina oppimaan jotain uutta puhuessamme elokuvista/sarjoista ja jakamaan oppimaamme kuulijoille. Jos tykkäätte kuulemastanne, tutustukaa aiemmin julkaistuihin jutusteluihin ja viettäkää oikein rattoisa hetki intohimoisen viihdehöpinän parissa lukuisine aasinsiltoineen!

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button