Podcastit

Geekkicast | Jakso 108 | Spider-Man: Across the Spider-Verse

Uusi Geekkicast on ulkona!

Käsittelyssämme on tällä kertaa Into the Spider-Versen jatko-osa eli Across the Spider-Verse. Meininki on aika hyvää ja leffasta löytyy paljon kehuttavaa, mutta se oli mielestämme liian paisunut. Perinteiseen jatko-osatyyliin kaikkea pitää olla enemmän, vaikka se saattaa tuottaa katsojalle ähkyn ja tehdä tarinasta huteramman. Ensimmäinen osa oli enemmän mieleemme, mutta jatko-osa on silti loistava ja oikein vaikuttava animaationsa osalta.

Spider-Man: Across the Spider-Versen juonitiivistelmä: 18:54

Juonitiivistelmän lähde
Wikipedia: https://en.wikipedia.org/w/index.php?title=Spider-Man:_Across_the_Spider-Verse&oldid=1228167488

Spider-Man: Across the Spider-Versen saatavuus
JustWatch: https://www.justwatch.com/fi/elokuva/spider-man-into-the-spider-verse-2

Geekkicast Tunnari: Jaakko Castrén

Yhteystiedot: geekkicast@outlook.com

Geekkicast

Geekkicast-kanava koostuu viihde-podcasteista, joissa Severi ja Jarmo puhuvat elokuvista, sarjoista, videopeleistä ja sarjakuvista. Spoilerivaroitus niille, jotka eivät ole nähneet, pelanneet tai lukeneet julkaisuja, joista puhumme! Kolmesta podcast-sarjastamme Geekkicast ja Spesiaali keskittyvät elokuviin ja sarjoihin, joita valitaan yksi tai useampi jaksoa varten. Jaksoissa pureudutaan kulissien takana tapahtuneisiin käänteisiin, jälkivaikutuksiin julkaisun jälkeen ja omiin fiiliksiimme kyseisistä tekeleistä. Joskus teemme jotain erikoisempaa kuten vaikka kommenttiraidan. Yksi kantava teemamme on avarakatseisuus, mikä näkyy esimerkiksi siinä, että jaksoissa käsiteltävät leffat saattavat olla hyvin erilaisia keskenään. Lisäksi pyrimme aina oppimaan jotain uutta puhuessamme elokuvista/sarjoista ja jakamaan oppimaamme kuulijoille. Jos tykkäätte kuulemastanne, tutustukaa aiemmin julkaistuihin jutusteluihin ja viettäkää oikein rattoisa hetki intohimoisen viihdehöpinän parissa lukuisine aasinsiltoineen!

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button