Videot

Kuvakarju-arvostelu: X-Men ’97 – jakso 1×07 (sisältää SPOILEREITA)

Yhdeksänkymmentäluvun Ryhmä-X -animaatiosarja on palannut! Marvel Studiosin jatkosarjassa mutantit ovat yhä pelättyjä ja vihattuja, mutta joutuvat nyt suojelemaan maailmaa ilman opettaajaansa Professori Charles Xavieria. Miten Cyclops, Jean Grey, Wolverine, Storm, Beast, Jubilee, Gambit, Morph, Rogue, sekä Bishop pärjäävät kun he saavat uuden johtajan? Uuden sarjan takana seisoo Beau DeMayo. Charley Feldman ja JB Ballard kirjoittivat seitsemännen jakson, jonka ohjasi Emi-Emmett Yonemura. Sarjaa tähdittävät Ray Chase, Jennifer Hale, Alison Sealy-Smith, Cal Dodd, J. P. Karliak, Lenore Zann, George Buza, A. J. LoCascio, Holly Chou, Isaac Robinson-Smith, Matthew Waterson ja Adrian Hough.

X-Men ryhmän loivat Jack Kirby ja Stan Lee.

Kuvakarjun tunnuksen on piirtänyt Riikka Savela.

Tsekkaa haastatteluni She-Hulk: Attorney at Law -pääkirjoittaja Jessica Gaon kanssa: https://youtu.be/2i_pksGHsw4

Kuvakarju myös nimellä okuvakarju twitterissä, instagramissa ja blueskyssa.
Facebookissa myös ryhmä "Kuvakarjun kuvakaverit"

Vilkaise: http:/g/leffamedia.fi
Lisäksi Marvel Podcast Suomi: https://www.youtube.com/channel/UCd2bO-O6lvS1xmi-217TWNA

Yhteydenotot: ossi.kuvakarju@gmail.comt

Ossi Kuvakarju

Internetissä kuljen nimellä Ossi Kuvakarju. Teen kanavallani videoarvosteluja elokuvista ja tv-sarjosita. Tämän lisäksi myös trailerireaktoita, top 10 listoja, sekä Kuvakarju-podcastia. Kyseessä on innokkaan leffanörtin oma pieni kanava, jossa jakaa omia ajatuksia leffoja koskien.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button