Videot

MPS #47: Marvel-lastenkirjat Tammelta

Kapteeni Kuvakarju ja Tohtori Leffahullu saivat käsiinsä uunituoreita lastenkirjoja Tammelta. Mutta jottei podcastin nimeä tarvitsisi vaihtaa, oli kyseessä nimenomaan Marvel-aiheiset kirjat. Tässä tulevat Tohtori Outo ja Purppuranoita, Tässä tulee Musta Leski ja Kapteeni Ihme ovat vasta lukemaan oppineille lapsille tarkoitettuja kuvakirjoja.

Miten kyseiset teokset iskivät kahteen raavaaseen aikuismieheen? Se selviää uusimmassa Marvel Podcast Suomen jaksossa. Samalla totta kai käydään läpi myös uusimmat Marvel-uutiset, sekä juontajakaksikon kuulumiset.

Onko Marvel-aiheiset lastenkirjat sinulle tuttuja? Entäpä Tammen kultaiset kirjat? Mitä ajatuksia tämä lastenkirjoja käsittelevä jakso herätti? Jaa mietteesi, kuulemme niistä mielellämme!

Mainitaan taas että koodilla MARVELPODCAST saa 5€ alennusta Suomikassu.fi verkkokaupasta, kun ostaa yli 60€. Joten nyt on hyvä heti ostella uusimmat Marvel leffat fyysisenä hyllyyn.

Katso kun Ossi haastatteli She-Hulk sarjan pääkäsikirjoittajaa Jessica Gaoa. Haastatteluun täältä: https://youtu.be/2i_pksGHsw4

Tsekkaa myös Leffahullu haastattelemassa MS. MARVEL -sarjan tähteä, IMAN VELLANIA: https://www.youtube.com/watch?v=NimIXJw4x4o

Marvel Podcast Suomi Discord kanava: https://discord.gg/vwszK9A7

Muista seurata meitä myös somessa!
Twitter: marvelcast_fi
Instagram: marvel_podcast_suomi

Marvel hullut ryhmä Facebookissa: https://www.facebook.com/groups/396550237672297/?ref=share_group_link

Sekä tsekkaa myös isäntien omat kanavat!
Leffahullu: https://www.youtube.com/c/Leffahullu
Ossi Kuvakarju: https://www.youtube.com/channel/UCfvEjFtaPhL87vgBimWNLHA

Käy katsomassa myös www.leffamedia.fi

#marvel #marvelcomics #marvelentertainment #marvelpodcast #comicbooks #comics #comicbookmovies #blackwidow #doctorstrange #scarletwitch #captainmarvel

Marvel Podcast Suomi

Juontajina toimii Leffahullu Nikke ja Ossi Kuvakarju, jotka molemmat olemme isoja Marvel hulluja. Molemmat olemme myös tehneet omaa Podcastiä ja tube kanavaa nyt jo hetken ja koska Marvel on lähellä molempien sydäntä, päätimme lyödä hynttyyt yhteen ja aloittaa uuden podcastin mikä keskittyy pelkästään Marveliin. Tälläistä podcastiä ei myöskään ennestään ollut Suomeksi ja koska Marvel faneja löytyy rutkasti ja itse ainakin pidän podcastien kuuntelusta ja olen tällaista Marvel castiä kaivannut niin nyt sellainen on kohta olemassa. Pääasiassa käsittelemme Marvel leffoja ja sarjoja (niin uusia kuin vanhempiakin), mutta mahdollisesti joskus myös muuta Marvel sisältöä.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vilkaise myös
Close
Back to top button