Podcastit

MPS #44,5 Zdarskyn Spider-Man: Life Story

Kuuntele podcast:

Lähde: Anchor.fm

Päätin että on hyvä hetki puhua hieman enemmän Marvel sarjakuvista. Ja koska luin loistavan Chip Zdarskyn Daredevil runin (josta puhuin jo aiemmin), päätin myös tutkia mitä kaikkea muuta hän on Marvelille tehnyt. Ja häneltä oli tullutkin Spider-Man: Life Story, joten ajattelin lukea sen ja hieman puhua myös siitä.  

Spider-Man: Life Story on kuusi osainen minisarja, joka leikkii ajatuksella, mitä jos Peter Parker vanhenee aina ajan kuluessa, eikä pysy koko ajan nuorena. Joka numero on eri vuosikymmen, alkaen 60-luvulta, aina 2010-luvulle. Tämän lisäksi tuli myös Annual, josta myös hieman puhetta. 

Tätä on kehuttu todella paljon, joten miten tämä toimi itselle? No se ehkä selviää jaksosta. Kerron myös mietteeni niin tarinasta, kuin taiteesta ja muista ajatuksista mitä tämä itsessä herätti. 

Oletko lukenut tämän? Mitä mieltä? Tai heräsikö mielenkiinto? 

Marvel Podcast Suomi

Juontajina toimii Leffahullu Nikke ja Ossi Kuvakarju, jotka molemmat olemme isoja Marvel hulluja. Molemmat olemme myös tehneet omaa Podcastiä ja tube kanavaa nyt jo hetken ja koska Marvel on lähellä molempien sydäntä, päätimme lyödä hynttyyt yhteen ja aloittaa uuden podcastin mikä keskittyy pelkästään Marveliin. Tälläistä podcastiä ei myöskään ennestään ollut Suomeksi ja koska Marvel faneja löytyy rutkasti ja itse ainakin pidän podcastien kuuntelusta ja olen tällaista Marvel castiä kaivannut niin nyt sellainen on kohta olemassa. Pääasiassa käsittelemme Marvel leffoja ja sarjoja (niin uusia kuin vanhempiakin), mutta mahdollisesti joskus myös muuta Marvel sisältöä.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button