Podcastit

Geekkicast | Jakso 94 | After the Rain

Seuraava samurai-teemainen jakso olisi tässä!

Otimme käsittelyyn Akira Kurosawan kirjoittaman elokuvan nimeltään After the Rain. Kurosawa ei päätynyt ohjaamaan elokuvaa, mutta suurin osa leffan tekijätiimistä oli työskennellyt hänen aiemman tuotantonsa parissa. After the Rain ei ehkä ole yhtä vaikuttava kuin suurin osa leffamestarin klassikoista, mutta ohjaaja Takashi Koizumi onnistui silti luomaan mielenkiintoisen teoksen, joka samaan aikaa tuo mieleen Kurosawan kelat, mutta toisaalta poikkeaa niistä omintakeisella samurai-tarinallaan.

After the Rainin juonitiivistelmä: 15:32

Juonitiivistelmän lähteet
Wikipedia: https://en.wikipedia.org/w/index.php?title=After_the_Rain_(film)&oldid=1176313493
IMDb: https://www.imdb.com/title/tt0181960/plotsummary/?ref_=tt_stry_pl

After the Rainin saatavuus
YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=R5xPpNUWrA4

Geekkicast Tunnari: Jaakko Castrén

Yhteystiedot: geekkicast@outlook.com

Geekkicast

Geekkicast-kanava koostuu viihde-podcasteista, joissa Severi ja Jarmo puhuvat elokuvista, sarjoista, videopeleistä ja sarjakuvista. Spoilerivaroitus niille, jotka eivät ole nähneet, pelanneet tai lukeneet julkaisuja, joista puhumme! Kolmesta podcast-sarjastamme Geekkicast ja Spesiaali keskittyvät elokuviin ja sarjoihin, joita valitaan yksi tai useampi jaksoa varten. Jaksoissa pureudutaan kulissien takana tapahtuneisiin käänteisiin, jälkivaikutuksiin julkaisun jälkeen ja omiin fiiliksiimme kyseisistä tekeleistä. Joskus teemme jotain erikoisempaa kuten vaikka kommenttiraidan. Yksi kantava teemamme on avarakatseisuus, mikä näkyy esimerkiksi siinä, että jaksoissa käsiteltävät leffat saattavat olla hyvin erilaisia keskenään. Lisäksi pyrimme aina oppimaan jotain uutta puhuessamme elokuvista/sarjoista ja jakamaan oppimaamme kuulijoille. Jos tykkäätte kuulemastanne, tutustukaa aiemmin julkaistuihin jutusteluihin ja viettäkää oikein rattoisa hetki intohimoisen viihdehöpinän parissa lukuisine aasinsiltoineen!

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button