Videot

EloNurkan vuoden 2024 elokuva odotukset

Top 13:

1. Beetlejuice 2
2. Inside Out 2
3. Gladiator 2
4. Nosferatu
5. Bob Marley: One Love
6. Love Lies Bleeding
7. Spaceman
8. Deadpool 3
9. The Fall Guy
10. Argylle
11. Paddington 3
12. IF
13. Ghostbusters – Frozen Empire

EloNurkka

Harrastan elokuvia 24/7 eli luen elokuva-uutisia maailmalta ( luotettavia tietenkin ) ja katselen elokuvia päivittäin ja luen paljon kirjoja, elämänkertoja enimmäkseen ja joskus pelaan pleikkarilla pelejä. Kanavani kohdalla siis arvostelen kaikkea elokuvista joskus ihan sarjoihin ja teen Top 10 listoja ja joskus per kuukausi tai enemmän teen " Miksi Juuri Hän " nimistä osiota, missä kerron mietteitä suosikki näyttelijästäni ja käyn tämän uraa elokuvista.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button