Podcastit

Spesiaali | Jakso 72 | Kommenttiraita | Mad Max Beyond Thunderdome

Mad Max -projektimme on tullut päätökseensä!

Tällä kertaa katsoimme alkuperäisen trilogian kolmannen osan eli Mad Max Beyond Thunderdomen. Kyseessä on leffa, jota yleensä pidetään trilogian heikoimpana. Sille on useita syitä, kuten vaikka se, että kyseessä on kerronaltaan kömpelö elokuva, joka ei osaa päättää, mitä se haluaa tarinallaan tehdä. Leffasta löytyy silti niin huvittavia hetkiä, että tämä saattoi olla meille kokemuksena jopa viihdyttävin kommenttiraita tähän mennessä.

Mad Max Beyond Thunderdomen saatavuus
JustWatch: https://www.justwatch.com/fi/elokuva/mad-max-ukkosmyrsky
YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=RnuPFIiukEA

Geekkicast Tunnari: Jaakko Castrén

Geekkicast

Geekkicast-kanava koostuu viihde-podcasteista, joissa Severi ja Jarmo puhuvat elokuvista, sarjoista, videopeleistä ja sarjakuvista. Spoilerivaroitus niille, jotka eivät ole nähneet, pelanneet tai lukeneet julkaisuja, joista puhumme! Kolmesta podcast-sarjastamme Geekkicast ja Spesiaali keskittyvät elokuviin ja sarjoihin, joita valitaan yksi tai useampi jaksoa varten. Jaksoissa pureudutaan kulissien takana tapahtuneisiin käänteisiin, jälkivaikutuksiin julkaisun jälkeen ja omiin fiiliksiimme kyseisistä tekeleistä. Joskus teemme jotain erikoisempaa kuten vaikka kommenttiraidan. Yksi kantava teemamme on avarakatseisuus, mikä näkyy esimerkiksi siinä, että jaksoissa käsiteltävät leffat saattavat olla hyvin erilaisia keskenään. Lisäksi pyrimme aina oppimaan jotain uutta puhuessamme elokuvista/sarjoista ja jakamaan oppimaamme kuulijoille. Jos tykkäätte kuulemastanne, tutustukaa aiemmin julkaistuihin jutusteluihin ja viettäkää oikein rattoisa hetki intohimoisen viihdehöpinän parissa lukuisine aasinsiltoineen!

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button