Podcastit

Marvel Podcast Suomi #39 The Marvels

Kuuntele podcast:

Lähde: Anchor.fm

On taas aika uuden Marvel Podcast Suomi jakson, kun vaki Marvelistit Ossi Marvelkarju ja LeffaMarvel Nikke kokoavat oman Marvel tiiminsä ja puhuvat juuri ensi-iltaan tulleesta The Marvels elokuvasta. 

The Marvels tuo valkokankaille kolme MCU:n nais sankaria Captain Marvelin (Brie Larson), Ms. Marvelin (Iman Vellani), sekä Monica Rambeaun (Teyonah Parris) ja yhdessä he yrittävät pelastaa, ei vaan maailman vaan maailmoja. 

Jaksossa Ossi ja Nikke kertoo mitä mieltä olivat leffasta ensin ilman spoilereita ja sitten spoilereiden kera. 

Mukana jaksossa myös MPS kuulijoiden/katsojien mietteitä tästä leffasta (spoilereiden kera). 

Jaksossa myös tuttuun tapaan Marvel maailman uutiset ja huhut, mitä Marvelia on katsottu, luettu, kuunneltu, pelattu ja mitä näitä nyt on, eli aimo annos Marvelia. Ja myös vähän juttua Echo sarjan trailerista. 

Oletko sinä nähnyt jo tämän leffan? Entä mitä mieltä olit siitä? Tai mitä mieltä hahmoista ja näyttelijöistä? 

Marvel Podcast Suomi

Juontajina toimii Leffahullu Nikke ja Ossi Kuvakarju, jotka molemmat olemme isoja Marvel hulluja. Molemmat olemme myös tehneet omaa Podcastiä ja tube kanavaa nyt jo hetken ja koska Marvel on lähellä molempien sydäntä, päätimme lyödä hynttyyt yhteen ja aloittaa uuden podcastin mikä keskittyy pelkästään Marveliin. Tälläistä podcastiä ei myöskään ennestään ollut Suomeksi ja koska Marvel faneja löytyy rutkasti ja itse ainakin pidän podcastien kuuntelusta ja olen tällaista Marvel castiä kaivannut niin nyt sellainen on kohta olemassa. Pääasiassa käsittelemme Marvel leffoja ja sarjoja (niin uusia kuin vanhempiakin), mutta mahdollisesti joskus myös muuta Marvel sisältöä.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button