Videot

Yksi Frendeistä on poissa – RIP Matthew Perry (1969 – 2023)

Hei. Erittäin ikävä aihe videolla, mutta miusta tuntu vaan, että pitää tehdä tämä. Tämmönen oli myös aika vaikea tehdä, joten älkää olko liian ankaria, jos jotenkin sanon jotain väärin tms. Videolla käyn läpi hänen töitä näyttelijänä ja mitkä on itselle tuttuja.

#leffaholistijii #frends #chandlerbing

Leffaholisti

Moikka! Mie oon Jyri eli Leffaholisti Jii. 41 vuotias viihteen parissa viihtyvä leffa/sarja/peli/musadiggari. Kanavalla tulen tekemään noiden aiempien aiheiden mukaisia videoita mm. pelivideoita videosarjassa "Pelaillaan", leffa-arvioita, peliarvioita, LP-kokoelman läpikäyntiä jne. Ajatus julkaista noin yksi uusi video joka toinen viikko eli noin kaksi videota kuukaudessa. Joskus voi toki tulla enemmänkin. Mutta toistaiseksi tämä on kiva harraste, niin en liikaa stressiä ota.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button