Podcastit

Marvel Podcast Suomi #37 Loki 1. kausi

Kuuntele podcast:

Lähde: Anchor.fm

Loki saa toisen kauden parin viikon päästä, joten olihan meidän aika jälleen katsoa ensimmäinen kausi uudestaan ja tehdä siitä MPS jakso. 

Eli LeffaLoki Nikke ja Ossi KuvaMobius kertovat mietteensä tästä Marvelin Disney+ sarjan ensimmäisestä kaudesta. Mitä mieltä herrat ovat tästä Lokin ykkös kaudesta nyt pari vuotta myöhemmin. Toimiiko edelleen todella hyvin, vaiko ei? Ja kuinka monesti meidän Marvelistit on katellu tätä ekaa kautta. 

Ja jos haluat nähdä Lokin 2. kauden kaksi ensimmäistä jaksoa Ossin ja Niken kanssa isolta kankaalta niin nyt on mahdollisuus tulla Tennispalatsiin katsomaan nämä pari ekaa jaksoa ja Disney+ tarjoaa koko lystin ja tarjoaa vielä leffaherkkua ja juomaa. Tämä Marvel Podcast Suomen oma kutsuvierasnäytös on ainoa mahdollisuus nähdä tämä leffateatterissa, joten ei muuta kuin mukaan vaan. Ilmoittautumis linkki löytyy vaikka MPS some kanavista tai Tube videon kuvauksesta. 

Jaksossa tuttuun tapaan Marvel uutiset ja huhut, kuulumiset, katsottuna, ostettuna, ehkä pelattuna ja luettuna jne jne. 

Mitä mieltä sinä olet tästä Lokin 1. kaudesta? Sen näyttelijä suorituksista? Sen hahmoista? Tai odotatko innolla toista kautta? Tuletko meidän mukaan leffateatteriin katsomaan tokaa kautta? Tai mitä mieltä olit uutisista ja huhuista? 

Marvel Podcast Suomi

Juontajina toimii Leffahullu Nikke ja Ossi Kuvakarju, jotka molemmat olemme isoja Marvel hulluja. Molemmat olemme myös tehneet omaa Podcastiä ja tube kanavaa nyt jo hetken ja koska Marvel on lähellä molempien sydäntä, päätimme lyödä hynttyyt yhteen ja aloittaa uuden podcastin mikä keskittyy pelkästään Marveliin. Tälläistä podcastiä ei myöskään ennestään ollut Suomeksi ja koska Marvel faneja löytyy rutkasti ja itse ainakin pidän podcastien kuuntelusta ja olen tällaista Marvel castiä kaivannut niin nyt sellainen on kohta olemassa. Pääasiassa käsittelemme Marvel leffoja ja sarjoja (niin uusia kuin vanhempiakin), mutta mahdollisesti joskus myös muuta Marvel sisältöä.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button