Videot

Kuvakarju-arvostelu: One Piece – kausi 1 (2023)

Maailman parhaaseen taideteokseen perustuva Netflix-sarja on vihdoin saanut ensimmäisen kautensa. Kahdeksaan jaksoon survotaan yhden maailman menestyneimmän mangan yksitoista ensimmäistä pokkaria. Niissä kerotaan Monkey D. Luffy -nimisestä pojasta, joka matkustaa läpi merten tavoitteenaan tulla merirosvokuninkaaksi ja löytää One Piece -niminen aarre. Sarjan loivat Matt Owens ja Steven Maeda. Sarjaa tähdittävät Iñaki Godoy, Emily Rudd, Mackenyu, Jacob Romero Gibson, Taz Skylar, Vincent Regan, Jeff Ward ja Morgan Davies.

One Piece -sarjakuvan loi Eiichiro Oda.

Kuvakarjun tunnuksen on piirtänyt Riikka Savela.

Tsekkaa haastatteluni She-Hulk: Attorney at Law -pääkirjoittaja Jessica Gaon kanssa: https://youtu.be/2i_pksGHsw4

Kuvakarju myös nimellä okuvakarju twitterissä, instagramissa ja tumblrissa, sekä mastodontti.fi:ssä.
Facebookissa myös ryhmä "Kuvakarjun kuvakaverit"

Vilkaise: http:/g/leffamedia.fi
Lisäksi Marvel Podcast Suomi: https://www.youtube.com/channel/UCd2bO-O6lvS1xmi-217TWNA

Yhteydenotot: ossi.kuvakarju@gmail.com

Ossi Kuvakarju

Internetissä kuljen nimellä Ossi Kuvakarju. Teen kanavallani videoarvosteluja elokuvista ja tv-sarjosita. Tämän lisäksi myös trailerireaktoita, top 10 listoja, sekä Kuvakarju-podcastia. Kyseessä on innokkaan leffanörtin oma pieni kanava, jossa jakaa omia ajatuksia leffoja koskien.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button