Videot

Leffahullun Marvel aarteita osa 2

Tällä kertaa Marvelista Leffahullu käy jälleen läpi arkiston aarteita ja mitä kaikkia vanhoja suomeksi julkaistuja Marvel lehtiä sitä kaapeista löytyikään.

Eli sain joku aika sitten idean penkoa vaatehuoneen perukoilta laatikot, joissa säilytän sarjakuviani ja pitihän sitä tietenkin videoa alkaa kuvaamaan aiheesta. Ja koska viime videolla sain kuvattua ekasta laatikosta vasta sen 1/3 niin nyt jatkan siitä mihin viimeksi jäin.

Ja olihan tämä taas niin nostalgian täyteistä tutkiskelua, että voi pojat. Löysin paljon tuttuja lehtiä ja tarinoita ja jopa lehtiä mitä en tiennyt että on Suomeksi tullut. Videolla käyn niitä sitten läpi ja muistelen tarinoita (jos niistä mitään muistan), sekä puhun kuvituksesta jne.

Luetko tai oletko lukenut sarjakuvia? Onko sinulla Marvel sarjakuvia? Jos on onko paljonkin? Oletko joskus ihan tilannut jotain näistä? Tai tilaatko edelleen? Mikä on sinun ensi kosketus Marvel sarjakuviin? Luetko fyysisenä vai digitaalisena? Ja mitä mieltä näistä lehdistä?

Mainitaan taas että koodilla MARVELPODCAST saa 5€ alennusta Suomikassu.fi verkkokaupasta, kun ostaa yli 60€. Joten nyt on hyvä heti ostella uusimmat Marvel leffat fyysisenä hyllyyn.

Katso kun Ossi haastatteli She-Hulk sarjan pääkäsikirjoittajaa Jessica Gaoa. Haastatteluun täältä: https://youtu.be/2i_pksGHsw4

Tsekkaa myös Leffahullu haastattelemassa MS. MARVEL -sarjan tähteä, IMAN VELLANIA: https://www.youtube.com/watch?v=NimIXJw4x4o

Marvel Podcast Suomi Discord kanava: https://discord.gg/vwszK9A7

Muista seurata meitä myös somessa!
Twitter: marvelcast_fi
Instagram: marvel_podcast_suomi

Marvel hullut ryhmä Facebookissa: https://www.facebook.com/groups/396550237672297/?ref=share_group_link

Sekä tsekkaa myös isäntien omat kanavat!
Leffahullu: https://www.youtube.com/c/Leffahullu
Ossi Kuvakarju: https://www.youtube.com/channel/UCfvEjFtaPhL87vgBimWNLHA

Käy katsomassa myös www.leffamedia.fi

#marvel #marvelentertainment #marvelpodcast #marvelcomics #comics #comicbooks #avengers #kostajat #sarjakuva #egmont #brianmichaelbendis #johnromitajr #spiderman #xmen

Marvel Podcast Suomi

Juontajina toimii Leffahullu Nikke ja Ossi Kuvakarju, jotka molemmat olemme isoja Marvel hulluja. Molemmat olemme myös tehneet omaa Podcastiä ja tube kanavaa nyt jo hetken ja koska Marvel on lähellä molempien sydäntä, päätimme lyödä hynttyyt yhteen ja aloittaa uuden podcastin mikä keskittyy pelkästään Marveliin. Tälläistä podcastiä ei myöskään ennestään ollut Suomeksi ja koska Marvel faneja löytyy rutkasti ja itse ainakin pidän podcastien kuuntelusta ja olen tällaista Marvel castiä kaivannut niin nyt sellainen on kohta olemassa. Pääasiassa käsittelemme Marvel leffoja ja sarjoja (niin uusia kuin vanhempiakin), mutta mahdollisesti joskus myös muuta Marvel sisältöä.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button