Videot

Marvel Podcast Suomi #36: BLADE (1998) 25 vuotta

Marvel Podcast Suomi #36 Blade 25 v.

Vuonna 1998 tuli Marvelin elokuva Blade, mikä oli ehkä suurelle yleisölle tuntematon sarjakuvahahmo. Blade ja sitä seuranneet X-Men (2000) ja Spider-Man (2002) aloittivat Marvel elokuvien ajan.

Nyt ensimmäisen Bladen ensi-illasta on tullut kuluneeksi 25 vuotta ja tottahan toki leffaa pitää käsitellä Marvel Podcast Suomessa. Eli nyt LeffaBlade Nikke ja Ossi KuvaSnipes kertovat mietteitään Stephen Norringtonin elokuvasta Blade.

Tuttuun tapaan mukana on Marvel maailman uutiset ja huhut, sekä katsottuna ja luettuna osiot.

Ja koska leffa on 25 vuotta vanha niin uskalsimme puhua spoilereiden kera tästä.

Oletko nähnyt tämän Marvel leffan? Mitä mieltä? Entä mikä on tämän trilogian paras osa? Onko tämä Wesley Snipesin paras rooli? Vai joku muu?

Mainitaan taas että koodilla MARVELPODCAST saa 5€ alennusta Suomikassu.fi verkkokaupasta, kun ostaa yli 60€. Joten nyt on hyvä heti ostella uusimmat Marvel leffat fyysisenä hyllyyn.

Katso kun Ossi haastatteli She-Hulk sarjan pääkäsikirjoittajaa Jessica Gaoa. Haastatteluun täältä: https://youtu.be/2i_pksGHsw4

Tsekkaa myös Leffahullu haastattelemassa MS. MARVEL -sarjan tähteä, IMAN VELLANIA: https://www.youtube.com/watch?v=NimIXJw4x4o

Marvel Podcast Suomi Discord kanava: https://discord.gg/vwszK9A7

Muista seurata meitä myös somessa!
Twitter: marvelcast_fi
Instagram: marvel_podcast_suomi

Marvel hullut ryhmä Facebookissa: https://www.facebook.com/groups/396550237672297/?ref=share_group_link

Sekä tsekkaa myös isäntien omat kanavat!
Leffahullu: https://www.youtube.com/c/Leffahullu
Ossi Kuvakarju: https://www.youtube.com/channel/UCfvEjFtaPhL87vgBimWNLHA

Käy katsomassa myös www.leffamedia.fi

#marvel #marvelentertainment #marvelpodcast #marvelmovies #marvelcomics #elokuva #leffa #movie #blade #wesleysnipes #stephendorff #stephennorrington

Marvel Podcast Suomi

Juontajina toimii Leffahullu Nikke ja Ossi Kuvakarju, jotka molemmat olemme isoja Marvel hulluja. Molemmat olemme myös tehneet omaa Podcastiä ja tube kanavaa nyt jo hetken ja koska Marvel on lähellä molempien sydäntä, päätimme lyödä hynttyyt yhteen ja aloittaa uuden podcastin mikä keskittyy pelkästään Marveliin. Tälläistä podcastiä ei myöskään ennestään ollut Suomeksi ja koska Marvel faneja löytyy rutkasti ja itse ainakin pidän podcastien kuuntelusta ja olen tällaista Marvel castiä kaivannut niin nyt sellainen on kohta olemassa. Pääasiassa käsittelemme Marvel leffoja ja sarjoja (niin uusia kuin vanhempiakin), mutta mahdollisesti joskus myös muuta Marvel sisältöä.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button