Podcastit

Geekkicast | Jakso 81 | Raging Bull

Uusi Geekkicast-jakso on täällä!

Käsittelemme tällä kertaa Scorsesen mestariteosta eli Raging Bullia. Raging Bullia pidetään mainiona elokuvana, mutta se on ehkä jopa hieman aliarvostettu. Se ei aina kilpaile Scorsesen tuotannossa kärkisijoista esimerkiksi Goodfellasin kanssa, mutta kyseessä on silti elokuva, jossa moni ohjaajan leffojen ydinpiirre on erittäin onnistuneesti toteutettu: äänimaailma, editointi, kuvaus, dialogi, ohjaus, symbolismi muutamia mainitaksemme. Lisäksi olemme monien kanssa samaa mieltä siitä, että kyseessä on yksi kaikkien aikojen paras urheiluelokuva.

Raging Bullin juonitiivistelmä: 16:00

Juonitiivistelmän lähde
Wikipedia: https://en.wikipedia.org/w/index.php?title=Raging_Bull&oldid=1170254596

Raging Bullin saatavuus
JustWatch: https://www.justwatch.com/fi/elokuva/kuin-raivo-harka
YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=jKg4H5su7sI

Geekkicast Tunnari: Jaakko Castrén

Geekkicast

Geekkicast-kanava koostuu viihde-podcasteista, joissa Severi ja Jarmo puhuvat elokuvista, sarjoista, videopeleistä ja sarjakuvista. Spoilerivaroitus niille, jotka eivät ole nähneet, pelanneet tai lukeneet julkaisuja, joista puhumme! Kolmesta podcast-sarjastamme Geekkicast ja Spesiaali keskittyvät elokuviin ja sarjoihin, joita valitaan yksi tai useampi jaksoa varten. Jaksoissa pureudutaan kulissien takana tapahtuneisiin käänteisiin, jälkivaikutuksiin julkaisun jälkeen ja omiin fiiliksiimme kyseisistä tekeleistä. Joskus teemme jotain erikoisempaa kuten vaikka kommenttiraidan. Yksi kantava teemamme on avarakatseisuus, mikä näkyy esimerkiksi siinä, että jaksoissa käsiteltävät leffat saattavat olla hyvin erilaisia keskenään. Lisäksi pyrimme aina oppimaan jotain uutta puhuessamme elokuvista/sarjoista ja jakamaan oppimaamme kuulijoille. Jos tykkäätte kuulemastanne, tutustukaa aiemmin julkaistuihin jutusteluihin ja viettäkää oikein rattoisa hetki intohimoisen viihdehöpinän parissa lukuisine aasinsiltoineen!

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vilkaise myös
Close
Back to top button