Podcastit

Marvel Podcast Suomi #35: Kravenin viimeinen jahti

Kuuntele podcast:

Lähde: Anchor.fm

Spider-Man Kravenin viimeinen jahti albumi

Egmont julkaisi Suomeksi albumi muodossa Spider-Man Kravenin viimeinen jahti tarinan, mikä on yksi legendaarisimmista Hämähäkkimies ja varsinkin Kraven tarinoista.

Nyt Marvel Podcast Suomen omat KravenHullu Nikke ja Ossi HämisKarju pureutuvat tähän legendaariseen tarinaan, jonka he molemmat pääsivät lukemaan ekaa kertaa.

Oletko aikeissa ostaa tämän? Vai löytyykö sinulta jo tämä? Mitä mieltä tarinasta?

Mainitaan taas että koodilla MARVELPODCAST saa 5€ alennusta Suomikassu.fi verkkokaupasta, kun ostaa yli 60€. Joten nyt on hyvä heti ostella uusimmat Marvel leffat fyysisenä hyllyyn.

Marvel Podcast Suomi

Juontajina toimii Leffahullu Nikke ja Ossi Kuvakarju, jotka molemmat olemme isoja Marvel hulluja. Molemmat olemme myös tehneet omaa Podcastiä ja tube kanavaa nyt jo hetken ja koska Marvel on lähellä molempien sydäntä, päätimme lyödä hynttyyt yhteen ja aloittaa uuden podcastin mikä keskittyy pelkästään Marveliin. Tälläistä podcastiä ei myöskään ennestään ollut Suomeksi ja koska Marvel faneja löytyy rutkasti ja itse ainakin pidän podcastien kuuntelusta ja olen tällaista Marvel castiä kaivannut niin nyt sellainen on kohta olemassa. Pääasiassa käsittelemme Marvel leffoja ja sarjoja (niin uusia kuin vanhempiakin), mutta mahdollisesti joskus myös muuta Marvel sisältöä.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button