Podcastit

Marvel Podcast Suomi #34 Secret Invasion koko sarja

Kuuntele podcast:

Lähde: Anchor.fm

Tällä kertaa Marvel Podcast Suomen LeffaTalos Nikke ja Ossi KuvaRhodey puhuvat jälleen Marvelin Disney+ sarjasta Secret Invasion. 

Ja koska aiemmin oli spoileri vapaat ensimietteet on nyt käsittelyssä koko sarja spoilereiden kera. 

Jaksossa MPS kaksikko kertovat mietteitään tästä todella huonon vastaanoton saaneesta Marvel sarjasta ja onko se nyt niin huono kuin sanotaan. Ovatko meidän MarvelHullut juontajat liian Marvel sokaisemia eikö tajunneet tämän huonoutta, vai onko kaikki muut väärässä ja onko kyseessä oikeasti todella hyvä sarja? No se selviää kun katsot tai kuuntelet tämän jakson.

Mukana myös tuttuun tapaan Marvelmaailman uutiset ja huhut, sekä kuulumiset ja luettuna osiot, jotta tiedätte taas missä mennään ja mitä kannattaa odottaa/lukea tai katsoa. 

Mitä mieltä sinä olit Secret Invasion sarjasta? Oliko se hyvä? Vai huono? Tai jotain siltä väliltä? Ja miksi? 

Marvel Podcast Suomi

Juontajina toimii Leffahullu Nikke ja Ossi Kuvakarju, jotka molemmat olemme isoja Marvel hulluja. Molemmat olemme myös tehneet omaa Podcastiä ja tube kanavaa nyt jo hetken ja koska Marvel on lähellä molempien sydäntä, päätimme lyödä hynttyyt yhteen ja aloittaa uuden podcastin mikä keskittyy pelkästään Marveliin. Tälläistä podcastiä ei myöskään ennestään ollut Suomeksi ja koska Marvel faneja löytyy rutkasti ja itse ainakin pidän podcastien kuuntelusta ja olen tällaista Marvel castiä kaivannut niin nyt sellainen on kohta olemassa. Pääasiassa käsittelemme Marvel leffoja ja sarjoja (niin uusia kuin vanhempiakin), mutta mahdollisesti joskus myös muuta Marvel sisältöä.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button