Podcastit

Geekkicast | Jakso 79 | Godzilla Raids Again

Uusi Geekkicast on taas ulkona!

Tällä kertaa käsittelemme Godzilla-elokuvaa, joka julkaistiin melkein heti ensimmäisen elokuvan jälkeen. Godzilla Raids Againiä pidetään yhtenä huonoimpana elokuvasarjassa, mutta ehkä se ei olekaan sellainen? Ainakin me olemme sitä mieltä, ja kerromme jaksossa, että miksi.

Godzilla Raids Againin juonitiivistelmä: 11:37

Juonitiivistelmän lähde
Wikipedia: https://en.wikipedia.org/w/index.php?title=Godzilla_Raids_Again&oldid=1163494224#Plot

Geekkicast Tunnari: Jaakko Castrén

Geekkicast

Geekkicast-kanava koostuu viihde-podcasteista, joissa Severi ja Jarmo puhuvat elokuvista, sarjoista, videopeleistä ja sarjakuvista. Spoilerivaroitus niille, jotka eivät ole nähneet, pelanneet tai lukeneet julkaisuja, joista puhumme! Kolmesta podcast-sarjastamme Geekkicast ja Spesiaali keskittyvät elokuviin ja sarjoihin, joita valitaan yksi tai useampi jaksoa varten. Jaksoissa pureudutaan kulissien takana tapahtuneisiin käänteisiin, jälkivaikutuksiin julkaisun jälkeen ja omiin fiiliksiimme kyseisistä tekeleistä. Joskus teemme jotain erikoisempaa kuten vaikka kommenttiraidan. Yksi kantava teemamme on avarakatseisuus, mikä näkyy esimerkiksi siinä, että jaksoissa käsiteltävät leffat saattavat olla hyvin erilaisia keskenään. Lisäksi pyrimme aina oppimaan jotain uutta puhuessamme elokuvista/sarjoista ja jakamaan oppimaamme kuulijoille. Jos tykkäätte kuulemastanne, tutustukaa aiemmin julkaistuihin jutusteluihin ja viettäkää oikein rattoisa hetki intohimoisen viihdehöpinän parissa lukuisine aasinsiltoineen!

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button