Videot

Kuvakarju-arvostelu: Oppenheimer (2023)

Elokuussa 1945 Yhdysvallat tiputtivat atomipommit japanilaisiin Hiroshiman ja Nagasakin kaupunkeihin. Arviolta 200 000 ihmistä, joista valtaosa siviilejä, sai surmansa iskujen seurauksena. Tuon hirvittävän aseen isänä pidetään fyysikko J. Robert Oppenheimeria. Uudessa elämänkertaelokuvassa syvennytään Oppenheimerin elämään ja atomipommin tuottaneeseen Manhattan-projektiin. Elokuvan on ohjannut ja kirjoittanut Christopher Nolan. Sitä tähdittävät Cillian Murphy, Emily Blunt, Matt Damon, Robert Downey Jr., Florence Pugh, Josh Hartnett, Casey Affleck, Rami Malek ja Kenneth Branagh, sekä monet muut näyttelijät.

Lähdeteoksena toimineen American Prometheus -kirjan kirjoittivat Kai Bird ja Martin J. Sherwin.

Kuvakarjun tunnuksen on piirtänyt Riikka Savela.

Tsekkaa haastatteluni She-Hulk: Attorney at Law -pääkirjoittaja Jessica Gaon kanssa: https://youtu.be/2i_pksGHsw4

Kuvakarju myös nimellä okuvakarju twitterissä, instagramissa ja tumblrissa, sekä mastodontti.fi:ssä.
Facebookissa myös ryhmä "Kuvakarjun kuvakaverit"

Vilkaise: http:/g/leffamedia.fi
Lisäksi Marvel Podcast Suomi: https://www.youtube.com/channel/UCd2bO-O6lvS1xmi-217TWNA

Yhteydenotot: ossi.kuvakarju@gmail.com

Ossi Kuvakarju

Internetissä kuljen nimellä Ossi Kuvakarju. Teen kanavallani videoarvosteluja elokuvista ja tv-sarjosita. Tämän lisäksi myös trailerireaktoita, top 10 listoja, sekä Kuvakarju-podcastia. Kyseessä on innokkaan leffanörtin oma pieni kanava, jossa jakaa omia ajatuksia leffoja koskien.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button