Podcastit

Marvel Podcast Suomi #32 Secret Invasion ensifiilikset

Kuuntele podcast:

Lähde: Anchor.fm

Tällä kertaa Marvel Podcast Suomen Ossi KuvaFury ja LeffaSkrulli Nikke ottavat käsittelyyn ensi viikolla alkavan Disney+ sarjan Secret Invasion ja sen kaksi ekaa jaksoa. 

Eli näimme ennakkoon ensimmäiset kaksi jaksoa ja nyt kerromme ensi mietteet niistä ilman spoilereita. 

Mukana myös tuttuun tapaan Marvel uutisia ja huhuja, sekä puhetta luetuista sarjakuvista, sekä KILPAILU, mistä voi voittaa Marvel aiheisia palkintoja, kiitos Yvolven. 

Odotatko innolla tätä sarjaa? Jos olet nähnyt mitä mieltä? Oletko lukenut Secret Invasion sarjakuvan? 

Marvel Podcast Suomi

Juontajina toimii Leffahullu Nikke ja Ossi Kuvakarju, jotka molemmat olemme isoja Marvel hulluja. Molemmat olemme myös tehneet omaa Podcastiä ja tube kanavaa nyt jo hetken ja koska Marvel on lähellä molempien sydäntä, päätimme lyödä hynttyyt yhteen ja aloittaa uuden podcastin mikä keskittyy pelkästään Marveliin. Tälläistä podcastiä ei myöskään ennestään ollut Suomeksi ja koska Marvel faneja löytyy rutkasti ja itse ainakin pidän podcastien kuuntelusta ja olen tällaista Marvel castiä kaivannut niin nyt sellainen on kohta olemassa. Pääasiassa käsittelemme Marvel leffoja ja sarjoja (niin uusia kuin vanhempiakin), mutta mahdollisesti joskus myös muuta Marvel sisältöä.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vilkaise myös
Close
Back to top button