Videot

Kuvakarju-arvostelu: Moonlight (2016)

Kusin tietenkin sit kuvanlaadun. Sori siitä.

Moonlight on vuoden 2017 parhaan elokuvan Oscarin voittaja. Elokuva seuraa nuoren mustan homomiehen, Chironin elämää. Tarinassa nähdään otos hänen lapsuudestaan, teini-iästään ja aikuisuudestaan. Elokuvan on ohjannut ja käsikirjoittanut Barry Jenkins ja se perustuu näytelmään In Moonlight Black Boys Look Blue, jonka kirjoitti Tarell Alvin McCraney. Leffaa tähdittävät Trevante Rhodes, Ashton Sanders, Alex Hibbert, André Holland, Jharrel Jerome, Jaden Piner, Naomie Harris, Mahershala Ali, Janelle Monáe ja Patrick Decile.

Kuvakarjun tunnuksen on piirtänyt Riikka Savela.

Tsekkaa haastatteluni She-Hulk: Attorney at Law -pääkirjoittaja Jessica Gaon kanssa: https://youtu.be/2i_pksGHsw4

Kuvakarju myös nimellä okuvakarju twitterissä, instagramissa ja tumblrissa, sekä mastodontti.fi:ssä.
Facebookissa myös ryhmä "Kuvakarjun kuvakaverit"

Vilkaise: http:/g/leffamedia.fi
Lisäksi Marvel Podcast Suomi: https://www.youtube.com/channel/UCd2bO-O6lvS1xmi-217TWNA

Yhteydenotot: ossi.kuvakarju@gmail.com

Ossi Kuvakarju

Internetissä kuljen nimellä Ossi Kuvakarju. Teen kanavallani videoarvosteluja elokuvista ja tv-sarjosita. Tämän lisäksi myös trailerireaktoita, top 10 listoja, sekä Kuvakarju-podcastia. Kyseessä on innokkaan leffanörtin oma pieni kanava, jossa jakaa omia ajatuksia leffoja koskien.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button