Videot

Kuvakarju-arvostelu: The Muppets Mayhem (2023)

Muppettien legendaarinen house bandi Dr. Teeth and the Electric Mayhem ei melkein viisikymmentä vuotta kestäneellä urallaan ole tehnyt yhtäkään kokonaista albumia. Wax Town Recordsin Nora on päättänyt korjata asian. Tästä kertovan sarjan ovat luoneet Bill Barretta, Adam F. Goldberg ja Jeff Yorkes. Sarjaa tähdittävät Lilly Sing, Barretta, Leslie Carrara-Rudolph, Dave Goelz, Eric Jacobson, Peter Linz, David Rudman, Matt Vogel, Saara Chaudry, Tahj Mowry. Bändin jäsenet ovat Dr. Teeth, Floyd Pepper, Janice, Zoot, Lips ja Animal.

The Muppets -hahmot loi Jim Henson.

Kuvakarjun tunnuksen on piirtänyt Riikka Savela.

Tsekkaa haastatteluni She-Hulk: Attorney at Law -pääkirjoittaja Jessica Gaon kanssa: https://youtu.be/2i_pksGHsw4

Kuvakarju myös nimellä okuvakarju twitterissä, instagramissa ja tumblrissa, sekä mastodontti.fi:ssä.
Facebookissa myös ryhmä "Kuvakarjun kuvakaverit"

Vilkaise: http:/g/leffamedia.fi
Lisäksi Marvel Podcast Suomi: https://www.youtube.com/channel/UCd2bO-O6lvS1xmi-217TWNA

Yhteydenotot: ossi.kuvakarju@gmail.com

Ossi Kuvakarju

Internetissä kuljen nimellä Ossi Kuvakarju. Teen kanavallani videoarvosteluja elokuvista ja tv-sarjosita. Tämän lisäksi myös trailerireaktoita, top 10 listoja, sekä Kuvakarju-podcastia. Kyseessä on innokkaan leffanörtin oma pieni kanava, jossa jakaa omia ajatuksia leffoja koskien.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button