Podcastit

Geekkicast | Jakso 74 | A Better Tomorrow | The Killer

Tällä kertaa puhutaan John Woosta!

Puhuimme jo aiemmin John Wickistä, joka on ottanut vaikutteita John Woon elokuvista. Woo on toiminut inspiraationa myös monille muille elokuville (Matrix-triloga, Mexico-trilogia jne.) kuten myös videopeleille (Max Payne -trilogia, Stranglehold jne.). Hänen elokuvissaan yhdistyvät mm. yllättävän mukaansatempaava melodraama, näyttävä toiminta ja karismaattiset sekä rohkeat näyttelijät. On myös monia muita asioita, jotka tekevät Woon elokuvista vielä tänä päivänä hyvin viihdyttäviä pätkiä, mutta niistä lisää itse jaksossa!

A Better Tomorrowin juonitiivistelmä: 14:51
The Killerin juonitiivistelmä: 44:50

Juonitiivistelmien lähteet

Wikipedia: https://en.wikipedia.org/w/index.php?title=A_Better_Tomorrow&oldid=1153149281
Wikipedia: https://en.wikipedia.org/w/index.php?title=The_Killer_(1989_film)&oldid=1152871687

Geekkicast Tunnari: Jaakko Castrén

Geekkicast

Geekkicast-kanava koostuu viihde-podcasteista, joissa Severi ja Jarmo puhuvat elokuvista, sarjoista, videopeleistä ja sarjakuvista. Spoilerivaroitus niille, jotka eivät ole nähneet, pelanneet tai lukeneet julkaisuja, joista puhumme! Kolmesta podcast-sarjastamme Geekkicast ja Spesiaali keskittyvät elokuviin ja sarjoihin, joita valitaan yksi tai useampi jaksoa varten. Jaksoissa pureudutaan kulissien takana tapahtuneisiin käänteisiin, jälkivaikutuksiin julkaisun jälkeen ja omiin fiiliksiimme kyseisistä tekeleistä. Joskus teemme jotain erikoisempaa kuten vaikka kommenttiraidan. Yksi kantava teemamme on avarakatseisuus, mikä näkyy esimerkiksi siinä, että jaksoissa käsiteltävät leffat saattavat olla hyvin erilaisia keskenään. Lisäksi pyrimme aina oppimaan jotain uutta puhuessamme elokuvista/sarjoista ja jakamaan oppimaamme kuulijoille. Jos tykkäätte kuulemastanne, tutustukaa aiemmin julkaistuihin jutusteluihin ja viettäkää oikein rattoisa hetki intohimoisen viihdehöpinän parissa lukuisine aasinsiltoineen!

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button