Videot

150 tilaajan Q/A Kysykäää mitä tahansa ja lupaan vastata – Ehkä spessu tulossa Evil Dead

150 tilaajan Q/A Kysykäää mitä tahansa ja lupaan vastata.

Ehkä Evil ed. Tv. sarja, ei ku Evil Dead Specialli, who knows Ash?
(haukkaanko nyt liian ison)…mikä helvetti toi on mikä tulee kohti…aaarrrght

Leffaholisti

Moikka! Mie oon Jyri eli Leffaholisti Jii. 41 vuotias viihteen parissa viihtyvä leffa/sarja/peli/musadiggari. Kanavalla tulen tekemään noiden aiempien aiheiden mukaisia videoita mm. pelivideoita videosarjassa "Pelaillaan", leffa-arvioita, peliarvioita, LP-kokoelman läpikäyntiä jne. Ajatus julkaista noin yksi uusi video joka toinen viikko eli noin kaksi videota kuukaudessa. Joskus voi toki tulla enemmänkin. Mutta toistaiseksi tämä on kiva harraste, niin en liikaa stressiä ota.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vilkaise myös
Close
Back to top button