Videot

Kuvakarju-arvostelu: Munkkivuori (2022)

Munkkivuoren kaupunginosassa on kahdenkymmenen vuoden jälkeen kadonnut jälleen lapsi. Mirko-poika muuttaa perheensä kanssa alueelle kesällä keskelle tätä hullunmyllyä. Naapuruston lapsille ei asiasta paljoa hiiskuta, mutta heillä on toisaalta omatkin salaisuutensa. Jani Volanen on ohjannut ja kirjoittanut tämän kotimaisen minisarjan. Sitä tähdittävät Viljami Loponen, Laura Birn, Vilho Rönkkönen, Joonas Saartamo, Sunja Hyde, Joonas Heikkinen, Hugo Komaro, Miro Lopperi, Kuura Rossi, Veeti Lassila, Lumo Levy, Anna-Maija Tuokko, Victor Stejskal, Olavi Uusivirta, Matias Lindfors, Paavo Kinnunen, Ilmari Kujansuu, Sampo Sarkola, Eero Milonof, Oiva Ollila, Stella Leppikorpi, Jimi Ylätalo, Frida Arvén, Inkeri Hyvönen, Antti Peltola.

Kuvakarjun tunnuksen on piirtänyt Riikka Savela.

Tsekkaa haastatteluni She-Hulk: Attorney at Law -pääkirjoittaja Jessica Gaon kanssa: https://youtu.be/2i_pksGHsw4

Kuvakarju myös nimellä okuvakarju twitterissä, instagramissa ja tumblrissa, sekä mastodontti.fi:ssä.
Facebookissa myös ryhmä "Kuvakarjun kuvakaverit"

Vilkaise: http:/g/leffamedia.fi
Lisäksi Marvel Podcast Suomi: https://www.youtube.com/channel/UCd2bO-O6lvS1xmi-217TWNA

Yhteydenotot: ossi.kuvakarju@gmail.com

Ossi Kuvakarju

Internetissä kuljen nimellä Ossi Kuvakarju. Teen kanavallani videoarvosteluja elokuvista ja tv-sarjosita. Tämän lisäksi myös trailerireaktoita, top 10 listoja, sekä Kuvakarju-podcastia. Kyseessä on innokkaan leffanörtin oma pieni kanava, jossa jakaa omia ajatuksia leffoja koskien.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button