Podcastit

Geekkicast | Jakso 73 | Star Wars: Visions Volume 2

Star Wars: Visions on palannut!

Tällä kertaa nähtiin Star Wars -animaatioita globaalimmalla otannalla, sillä vain yksi jakso oli ainakin osittain japanilaisen studion tekemä. Animaatiotyylit ja osittain tarinat vaihtelivat laajemmin, mutta niin myös jaksojen taso. Kokonaisuutena kakkoskausi ei ollut meille yhtä vahva kuin ensimmäinen, mutta sillä oli hyvät jaksonsa ja hetkensä.

Sithin juonitiivistelmä: 07:01
Screecher’s Reachin juonitiivistelmä: 20:24
In the Starsin juonitiivistelmä: 26:53
I Am Your Motherin juonitiivistelmä: 36:11
Journey to the Dark Headin juonitiivistelmä: 41:55
The Spy Dancer juonitiivistelmä: 49:44
The Bandits of Golakin juonitiivistelmä: 59:41
The Pitin juonitiivistelmä: 01:06:12
Aau’s Songin juonitiivistelmä: 01:15:36

Juonitiivistelmän lähde

Wikipedia: https://en.wikipedia.org/w/index.php?title=Star_Wars:_Visions&oldid=1153311696#Volume_2_(2023)

Geekkicast Tunnari: Jaakko Castrén

Geekkicast

Geekkicast-kanava koostuu viihde-podcasteista, joissa Severi ja Jarmo puhuvat elokuvista, sarjoista, videopeleistä ja sarjakuvista. Spoilerivaroitus niille, jotka eivät ole nähneet, pelanneet tai lukeneet julkaisuja, joista puhumme! Kolmesta podcast-sarjastamme Geekkicast ja Spesiaali keskittyvät elokuviin ja sarjoihin, joita valitaan yksi tai useampi jaksoa varten. Jaksoissa pureudutaan kulissien takana tapahtuneisiin käänteisiin, jälkivaikutuksiin julkaisun jälkeen ja omiin fiiliksiimme kyseisistä tekeleistä. Joskus teemme jotain erikoisempaa kuten vaikka kommenttiraidan. Yksi kantava teemamme on avarakatseisuus, mikä näkyy esimerkiksi siinä, että jaksoissa käsiteltävät leffat saattavat olla hyvin erilaisia keskenään. Lisäksi pyrimme aina oppimaan jotain uutta puhuessamme elokuvista/sarjoista ja jakamaan oppimaamme kuulijoille. Jos tykkäätte kuulemastanne, tutustukaa aiemmin julkaistuihin jutusteluihin ja viettäkää oikein rattoisa hetki intohimoisen viihdehöpinän parissa lukuisine aasinsiltoineen!

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button